300: RISE OF AN EMPIRE – Marea Egee Se Înroşeşte Cu Sânge În Primul Trailer

Generalul grec Temistocle luptă cu o armată invadatoare de persani aflată sub conducerea lui Xerxes, în primul trailer plin de acţiune stilizată din continuarea 300: Rise Of An Empire.

300: Rise Of An Empire

Dacă până acum te-ai întrebat cum v-a arăta continuarea filmului lui Zack Snyder, 300, a venit momentul să ne facem o ideea despre stilul vizual pe care regizorul Noam Murro îl va aduce în cinematografe în luna Martie 2014, după ce a fost amânat de la data iniţială aflată în August 2013.
Iar dacă ţi-a plăcut primul film pentru toate trucurile sale vizuale, mai ales luptele în slow-motion și violenţa omniprezentă, atunci se pare că acest sequel va fi chiar pe gustul tău.
Filmul ce a fost menţionat în trecut ca şi 300: Bătălia De La Artemisia, aduce odată cu primul trailer, acelaşi stil vizual ce a fermecat milioane de fanii de-a lungul timpului, dar şi câteva detalii despre complotul continuării producţiei originale 300.

300: Rise Of An Empire - Artemisia

Rodrigo Santoro revine în rolul lui Xerxes, conducătorul persan ce vrea să îşi extindă imperiul, iar filmul Rise Of An Empire, se concentrează puţin şi pe expansiunea nemilosului conducător, dar şi pe lupta de la Artemisium, luptă ce a avut loc concomitent cu Bătălia de la Termopile din filmul 300.
Poate ar trebui aici să menţionez că producţia Rise Of An Empire, este structurată în a nu fi o urmare directă a filmului 300.
În schimb, ar putea fi un spin-off, cu întreaga poveste centrată pe colosala înfruntare navală de la Artemisium (480 îen), în care au fost implicate şi vasele aflate sub conducerea reginei Artemisia I a Halicarnassului.
De această dată lupta se dă în mare parte pe apă, unde generalul grec Themistocle (Sullivan Stapleton) doreşte să unifice Grecia şi porneşte împotriva armatelor invadatoare ale perşilor, conduse de muritorul transformat peste noapte în zeu, Xerxes (Rodrigo Santoro) şi Artemisia (Eva Green), răzbunătoarea comandantă a forţelor marine persane.

300: Rise Of An Empire - Xerxes

După cum vei vedea în trailer, 300: The Rise Of An Empire urmăreşte stilul vizual stilizat al filmului iniţial, având parte şi de scene coreografice de luptă specifice în slow motion, dar şi de o poveste ce pare la prima privire, mult mai intensă decât în primul film.
Iar dacă stilul vizual ce i-a adus producţiei 300 titulatura de film cult ţi-a plăcut, înseamnă că vizionarea acestui trailer pentru Rise Of An Empire va deveni unul din momentele tale preferate.
Şi contrar tuturor criticilor şi gurilor rele ce spun că stilul regizorului Zack Snyder este unul exagerat, trebuie să recunosc, cadrele stilizate din trailer arată fantastic de bine.

300: Rise Of An Empire Movie 2013 Poster

300: Rise Of An Empire va ajunge în cinematografe pe data de 7 Martie 2014 și are în distribuţie staruri ca Rodrigo Santoro, Eva Green și Sullivan Stapleton, bazându-se vag pe cartea de benzi desenate intitulată Xérès creată de Frank Miller.
✐ Silviu

4 comentarii

  1. abia il ast nu credeam ca va mai fi o continuare la filmul asta dar uite ca va fi cel mai frumos film pe care lam putut vedea ai ast sa il vad

  2. ohhh chiar arata bine, desi nu ma asteptam 🙂
    tutusi, de ce naiba l-au amant pentru 2014? :((
    de abia astept sa-l vad!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.