Michael Fassbender, Brad Pitt, Penelope Cruz Şi Cameron Diaz În Primul Trailer Pentru THE COUNSELOR

20th Century Fox a lansat primul teaser trailer pentru noul film al regizorului Ridley Scott, ce are potenţial imens la premiile Oscar 2014, mai ales că se laudă cu o distribuţie impresionantă.

Michael Fassbender in The Counselor

The Counselor, noul film al lui Ridley Scott şi una din producţiile cele mai surprinzătoare ale anului 2013, are o poveste ce este considerată a avea mare potenţial pentru premiile Oscar de la anul.
Povestea avocatului ce ajunge să se implice fără să vrea într-o luptă cu mai mulţi traficanţi de droguri, îl are în rolul principal pe Michael Fassbender, alături de care mai apar Brad Pitt, Cameron Diaz, Penélope Cruz şi Javier Bardem.
Cu un scenariul scris de nimeni altul decât Cormac McCarthy, autorul unor romane precum No Country For Old Men sau The Road, romane ce au fost şi ele ecranizate cu mare succes, pelicula The Counselor şi primul trailer magnific, nu face decât să crească aşteptările.

Cameron Diaz si Penelope Cruz in The Counselor

Filmul are programată premieră pentru luna noiembrie a acestui an, iar alegerea lansări filmului mai spre sfârşitul anului demonstrează încă odată că Ridley Scott şi producătorii săi îl consideră un candidat la premile Oscar din 2014.
Şi având în considerare că filmul are o distribuţie de cinci stele, valoare regizorală incontestabilă cat şi un scenariu excelent, sunt mai mult decât sigur că The Counselor este un candidat ce poate fi luat în considerare pentru toate categoriile importante ale premiilor Academiei.

Michael Fassbender in The Counselor Trailer

Sunt mari şanse ca filmul să fie una dintre cele mai mari surprize ale anului 2013, ce va avea o premieră mondială aşteptată şi în cadrul festivalului de film de la Veneţia.
Iar dacă în timp am învățat să devin mai rezervat atunci când vine vorba de filmele lui Ridley Scott, el mă atrage întotdeauna înapoi cu talentul său şi premisele interesante.

Michael Fassbender in The Counselor

Mai trebuie să repet încă odată distribuţia? Nu cred că e necesar!
Totuşi am să vă spun că The Counselor va ajunge în cinematografe începând cu data de 25 Octombrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.