dfn.ro-r'ha-short-sci-fi-movie-lechowski

Adaptarea Filmului Scurt SCI-FI Intitulat R’HA Va Fi Produsă De Maestrul Star Wars RICK MCCALLUM

Creat produs şi regizat de un tânăr student la film și animație, filmuleţul scurt scifi R’ha, devine un film de lung metraj sub bagheta producătorului ce a lucrat la saga Star Wars: Rick McCallum.

Iată că avem parte aici de un alt exemplu definitoriu în industria cinematografică, de o metodă simplă de a deveni cunoscut şi băgat în seamăn de cine trebuie, pentru a duce la bun sfârşit un plan îndrăzneţ.
Vă prezentăm la începutul anului, un film scurt realizat de Kaleb Lechowski, studentul ce a realizat cu resurse proprii, un filmuleţ scurt sci-fi, la care a lucrat pe o perioadă de aproximativ șapte luni, realizând efectele CGI şi animaţia pe cont propriu, fără suportul financiar sau logistic al vreunui studio de producţie, toate astea în timp ce studia filmul și animația la o universitate din Berlin.
Astăzi aflăm că ceea ce a început ca o simplă pasiune, a devenit acum o realitate.
Nici nu cred că se putea ca Lechowski să aibă parte de o recompensă sau recunoaştere mai grandioasă decât asta.

R'ha Movie Creator Kaleb Lechowski

Iar dacă şi tu crezi că că talentul fără imaginaţie nu reprezintă nimic, atunci îi vei da credit tânărului ce a îndrăznit să îşi pună în aplicare planul la care a visat şi care cu puţină creativitate, a şi reuşit.
Filmuleţul ce spune povestea interogatoriului unei fiinţe extraterestre capturată de nişte maşinării, îi are acum în spate pe Rick McCallum și compania Lucasfilm, ce vor produce adaptarea ideii de bază a tânărului Lechowski într-un film de lung-metraj.
Matthew Graham (Life On Mars), a fost angajat să realizeze scenariul.
Deși va fi primul proiect Sci-Fi al lui McCallum după plecarea sa din compania Lucasfilm, el va fi asistat de către Steve Tzirlin, cel care a fost un producător la serialul Star Wars: Clone Wars și a lucrat cu McCallum la Lucasfilm.
Producătorii executivi al viitorului film vor fi Raymond Brothers și Scott Glassgold de la IAM Entertainment.

R'ha Movie

Şi din câte se pare, creatorul Kaleb Lechowski va şi regiza filmul care urmăreşte o specie de non-oameni ce se numesc R’ha, ce apără un grup de sisteme solare.
Iată ce a declarat Rick McCallum despre subiect:
-„Ceea ce ne inspiră  pe mine și pe echipa mea, este că nu există oameni în acest film. Şi cu toate astea, Kaleb a venit cu o lume care este atât de vie și de reală, dar foarte diferită de orice altceva am văzut în filmele sci-fi. Vrem să-l facem ca un film european, cu facilități de efecte speciale din toată Europa de Est și Asia Centrală care să-i permită lui Kaleb un control total asupra viziunii sale unice, care va avea efecte speciale în limita unui buget destul de mare.”
 

R'ha Movie Fan Made Poster

Tu ce crezi despre evoluţia lui Lechowski, ce a trecut de la a fi un simplu student talentat, la regia unui viitor film de lung metraj science fiction, ce este bazat pe ideea lui?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.