THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG – Vezi Primul Trailer Fantastic Şi Primul Poster

Deşi mai este multă vreme până la premiera filmului cu numărul doi din noua trilogie The Hobbit realizată de Peter Jackson, iată că regizorul şi cei de la Warner Bros au lansat primul trailer şi primul poster pentru The Hobbit: TheDesolation Of Smaug.

The Hobbit: TheDesolation Of Smaug - Lost City Of Dwarfs

Dincolo de întuneric, dincolo de pustietate, se află cel mai mare pericol dintre toate…
Asta spune tag-line-ul noului trailer pentru ce-a de-a doua parte a trilogiei The Hobbit, iar dacă încă nu reuşeşti să îţi dai seama cam despre ce va fi vorba în The Desolation Of Smaug, ar fi bine să urmăreşti primul trailer lansat ieri.
Dar ar trebui să şti că multe din surprizele pe care le-a pregătit Peter Jackson, sunt încă ascunse privirilor şi în ciuda faptului că acest trailer dezvăluie destul de multe, există încă cadre şi întorsături ce vor aduce mari surprize din acestă frumoasă poveste fantasy.
Probabil cea mai plăcută apariţie pentru cunoscătorii poveştilor lui Tolkien, este şi personajul inventat şi introdus în poveste de către Peter Jacksonfemeia elf Tauriel – interpretată de Evangeline Lilly.

The-Hobbit-The-Desolation-Of-Smaug-Movie-2013-Tauriel

Personajul, interpretat de Evangeline Lilly, a fost creat și integrat în poveste de către Peter Jackson, Fran Walsh și Phillipa Boyens.
-„Suntem chiar foarte entuziasmați de segmentul de scenariu rezervat pentru Tauriel. După cum o să vedeţi, ea nu este un Gardian Al Elfilor cu care să vrei să intri în conflict”, a menționat regizorul.
The Desolation Of Smaug este o continuare a poveștii, care a început anul trecut cu An Unexpected Journey, iar primul trailer ne oferă o privire destul de amplă la ceea ce ne aşteaptă în a doua parte a trilogiei The Hobbit, regizată de Peter Jackson.
În plus față de revenirea lui Orlando Bloom în rolul Legolas, vom vedea şi noile personaje interpretate de Evangeline Lilly (Tauriel), Lee Pace (Thranduil) și Luke Evans (Bard Bowman), precum și o tachinare uimitoare a primelor imagini clare cu dragonul Smaug.

The Desolation Of Smaug - Legolas

The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge să dezvolte mai departe linia poveștii despre personajul Necromancer și despre fortăreaţa sa din pădurea Mirkwood: Dol Guldur.
Iar dacă în prima parte a trilogiei, Galadriel vorbea despre sabia Morgul pe care Radagast a recuperat-o din Dol Guldur și menționează că i-a aparținut regelui din Angmar, care a fost înmormântat în High Fells, aflat la poalele muntelui, de data aceasta, Gandalf merge în High Fells pentru a afla cum a ajuns această sabie înapoi în lumea oamenilor.

The Hobbit: The Desolation Of Smaug - Gandalf

În High Fells sunt înmormântați cei nouă Nazgul (Ringwraiths).
Pe lângă scenele pe care le veţi vedea în primul trailer de mai jos, vom observa şi o scenă în care Gandalf se aventurează în înfricoșătorul High Fells pentru a rezolva misterul otrăvitoarei săbii și a modului în care a fost scoasă din mormântul groaznicului Witch King Of Angmar, una din cele nouă personaje transformate în Ringwraiths după ce s-au predat puterii lui Sauron.

The Hobbit: The Desolation Of Smaug Poster

Gandalf îl întâlnește acolo pe Radagast și declară că misterul este în parte rezolvat: mormântul a fost deschis din interior!
The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge în cinematografe începând cu data de 13 Decembrie.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.