Primul Trailer Pentru Filmul Lui Martin Scorsese THE WOLF OF WALL STREET Cu Leonardo DiCaprio

Paramount Pictures a lansat primul trailer pentru viitoarea producţie a regizorul Martin Scorsese The Wolf Of Wall Street şi contrar părerii generale, primele cadre arată că filmul celebrului regizor, este destul de relaxat şi chiar comic pe alocuri.

The Wolf Of Wall Street 2013 - Leonardo DiCaprio

Cei de la Paramount Pictures au de gând să menţină strâns relaţia cu regizorul Scorsese, aşa că după colaborarea lor la filme ca Shutter Island și Hugo, cei de la studio au dat undă verde rapid următorului proiect al regizorului.
Şi cine ar fi putut să joace rolul principal într-un film de Martin Scorsese realizat sub sigla Paramount?
Exact, nimeni altul decât Leonardo DiCaprio.

The Wolf Of Wall Street 2013 TrailerThe Wolf Of Wall Street 2013 Trailer

Bazat pe memoriile lui Jordan Belfort, filmul îl aduce pe Leonardo DiCaprio în rolul unui broker cam petrecăreţ şi dependent de droguri, care a devenit milionar la vârsta de 26 de ani şi a fost pus sub acuzare în 1998 pentru fraudă și spălare de bani.
El şi-a servit pedeapsa de 22 de luni într-o închisoare federală, iar filmul urmează destinul acestui tânăr milionar, până în anii ’90, atunci când cariera lui este zdruncinată şi ajunge să fie condamnat la închisoare.
Sună destul de dramatic și solemn, nu?
Ei bine, primele imagini din trailer, ne introduc într-o lume mai altfel decât cea cu ce am fost noi obişnuiţi în filmele lui Scorsese.

The Wolf Of Wall Street 2013 Trailer - Leonardo DiCaprioThe Wolf Of Wall Street - Leonardo DiCaprio Arrested

Trailerul pentru The Wolf Of Wall Street evidențiază o parte mai mult distractivă a poveştii și lasă afară deocamdată partea cu legile federale şi condamnarea personajului.
Este destul de reconfortant să îl vedem pe DiCaprio într-un asemenea rol, mai ales că actorul a filmat scenele pentru acest film înainte de a-şi anunţa retragereaparţială sau nu – din industria cinematografică.
Primele indicii despre The Wolf Of Wall Street par a da semne clare că filmul nou a lui Martin Scorsese, este un film relaxat bazat pe fapte reale, gen Pain And Gain şi nu un film serios că Wall Street, al regizorului Oliver Stone din 1987.

The Wolf Of Wall Street Poster - Fan Made

Totuşi, abordarea pe care Scorsese o are în această nouă producţie, vine ca o surpriză bine venită.
În film mai joacă Jonah Hill, Kyle Chandler, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Margot Robbie, Jon Bernthal și Rob Reiner.
The Wolf Of Wall Street ajunge în cinematografele din jurul lumii începând cu data de 15 Noiembrie.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.