Trailerul Nou ELYSIUM Oferă Un Preview Extins Al Poveştii Sci-Fi Din Filmul Lui NEIL BLOMKAMP

Deşi Elysium este doar al doilea film de lung-metraj sci-fi scris şi regizat de Neil Blomkamp (District 9), el demonstrează că un buget corespunzător poate aduce pe marele ecran o poveste sci-fi fantastică, plină de efecte speciale şi multă acţiune.

Elysium Movie 2013

În Elysium, Matt Damon joacă rolul lui Max De Costa, un fost criminal transformat în muncitor la o fabrică din anul 2154, când 1% din bogaţii planetei duc o existență lipsită de orice boală, violență sau sărăcie la bordul unei staţii orbitale construită de om, stația spațială Elysiumnumită aşa după Câmpiile Elizee din mitologia greacă – în timp ce restul populației umane trăieşte pe un Pământ devastat, plin de ruine, bolii incurabile şi suprapopulat.
Un accident la locul de muncă îl lasă pe Max cu doar câteva zile de trăit, fapt ce îl motivează să ia măsuri drastice și să apeleze la un exoschelet de metal puternic atașat de corpul său, astfel încât să poată face un drum la bordul staţie orbitale Elysium pentru a primi tratamentul medical de care are nevoie.

Elysium Movie 2013 - Matt Damon

Cu toate acestea, pe parcursul călătoriei sale, Max își va da seama curând că în joc este nu doar propria supravieţuire, ci şi soarta întregii omeniri.
Acțiunea și cinematografia prezentată în acest nou trailer extins, par a fi de top, iar execuția arată cum Blomkamp a crescut ca regizor de la District 9.
Ca să nu mai spun că se vede de la o poştă diferenţa de utilizare a bugetului care e mult mai consistent de data asta.
Estetic și vizual, totul arată minunat, iar aspectul futurist al robotului de poliție și tehnologia folosită, continuă să imi reamintească de jocuri video precum Mass Effect sau Halo, jocuri pe care Blomkamp aproape le-a adaptat într-un film de lung metraj.

Elysium Space Station

Ca să nu mai zic de orașele distopice de pe Pământ, care sunt asemănătoare cu toate orașele din filmele sci-fi.
Cu toate acestea, filmul pare a fi o productie sci-fi bine gândită, cu o poveste inteligentă şi un conceput ce aminteşte de influențele populare din acest gen.
Cu un conţinut de aproximativ trei minute, acest trailer nou face o treabă excelentă în a stabili în mod clar premisa filmului în timp ce ne demonstrează cât de fantastic este aspectul poveştii concepute de Blomkamp.

Elysium Movie 2013 Poster

În film mai joacă Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Wagner Moura, Diego Luna și William Fichtner.
Elysium are premiera mondială pe data de 9 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.