TDFN_RO_Frozen_Trailer

Primul Trailer Pentru FROZEN – Următoarea Aventură Animată De Succes Marca DISNEY

Cu animaţii ca Tangled și Wreck-It Ralph, cei de la Disney şi-au ghidat tot efortul creativ în a realiza noi succese, iar povestea din noul film animat FROZEN, dovedeşte încă de la primul trailer că reuşeşte să capteze acel spirit clasic al desenelor animate ce ne-a fermecat pe toţi.

Filmul animat Frozen, se anunţă a fi o altă poveste clasică ce îmbină aventura cu comedia, pe fundalul unei aventuri ce o are în centru atenţiei pe actriţa Kristen Bell.
Ea este cea care dă voce unui personaj pe nume Anna, o tânără visătoare care e pe punctul de a porni în aventura vieţii ei.
O profeţie malefică face ca un regat întreg să fie prins într-o iarnă veşnică, aşa că Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un îndrăzneţ om de la munte, într-o călătorie periculoasă pentru a o găsi pe Crăiasa Zăpezii şi pentru a pune capăt vrăjii iernii.
Anna și Kristoff sunt urmaţi în călătoria lor de renul Sven și de un om de zăpadă care vorbeşte pe nume Olaf (Josh Gad).

Frozen Movie 2013

Cu un peisaj magic şi cu creaturi mitice ieşind de după fiecare colţ, Anna şi Kristoff se vor lupta cu forţele naturii într-o cursă pentru a-şi salva regatul de la îngheţul veşnic.
Jennifer Lee este cea care a contribuit la scenariul pentru Frozen şi alături de Chris Buck co-regizeaza proiectul celor de la Disney.
Şi cum Jennifer Lee a fost creditata ca fiind unul dintre scenarişti pentru Wreck-It Ralph, sper că ea va putea aduce puţin din umorul acelui film în Frozen.
Probabil, asta ar trebui să ne demonstreze şi primul teaser trailer pe care îl vedem astăzi.
Umorul este bine venit oricând în orice animaţie.
Iar primul trailer pentru Frozen, nu duce lipsă de asta.

Frozen - Sven and Kristoff

Deocamdată, îi putem vedea doar pe renul Sven şi pe omul de zăpadă Olaf în începutul unei răfuieli ce pare că se termină cu bine.
Copiii vor fi încântaţi de acest lucru, dar fanii mai în vârstă al animaţilor de la Disney, ar putea avea nevoie să vadă mult mai mult pentru a fi prinşi în mrejele acestei animaţii.
Frozen este regizat de Jennifer Lee şi Chris Buck şi va conţine piese originale și muzică de Robert Lopez și Kristen Anderson-Lopez.

Frozen Poster - Elsa Fan Made

Toată povestea animată va ajunge în cinematografe începând cu data de 27 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.