tdfn-ro-elysium-trailer-matt-damon-neil-blomkamp-film-sf-2013

Noul Clip Pentru ELYSIUM Descrie Lumea Viitorului Din Scifi-ul Regizorului Neill Blomkamp

Chiar dacă am văzut deja cel mai recent trailer extins pentru Elysium, noul film sci-fi regizat de Neill Blomkamp vine astăzi cu un featurette ce clarifică senzaţionalul concept pe care regizorul încearcă să îl realizeze, noi imagini din film şi câteva interviuri.

Unele comentarii timpurii au lăudat filmul Elysium ce va ajunge şi în cinematografele IMAX pe 9 August, dar asta nu înseamnă că filmul va avea succesul pe care toată lumea îl aşteaptă.
Rămâne de văzut dacă Neill Blomkamp va egala producţia lui anterioară – District 9 – sau dacă lumea creată de el în Elysium, va deveni doar un alt film science fiction ce va rămâne în anonimat.
În ciuda faptului că Elysium este doar al doilea film de lung-metraj sci-fi scris şi regizat de Neil Blomkamp, el demonstrează că un buget corespunzător poate aduce pe marele ecran o poveste sci-fi fantastică, plină de efecte speciale şi multă acţiune.

Elysium - Matt Damon si Sharlto Copley

O planetă consumată şi devastată aflată în pragul colapsului, şi o staţie orbitală luxuriantă şi extravagantă construită special pentru cei bogați sunt cele două aspecte sociale pe care se bazează noul concept al regizorului.
Matt Damon joacă rolul lui Max De Costa, un fost criminal transformat în muncitor la o fabrică din anul 2154, când 1% din bogaţii planetei duc o existență lipsită de orice boală, violență sau sărăcie la bordul unei staţii orbitale construită de om, stația spațială Elysiumnumită aşa după Câmpiile Elizee din mitologia greacă – în timp ce restul populației umane trăieşte pe un Pământ devastat, plin de ruine, bolii incurabile şi suprapopulat.
Un accident la locul de muncă îl lasă pe Max cu doar câteva zile de trăit, fapt ce îl motivează să ia măsuri drastice și să apeleze la un exoschelet de metal puternic atașat de corpul său, astfel încât să poată face un drum la bordul staţie orbitale Elysium pentru a primi tratamentul medical de care are nevoie.

Elysium - Statia Orbitala

Cu toate acestea, pe parcursul călătoriei sale, Max își va da seama curând că în joc este nu doar propria supravieţuire, ci şi soarta întregii omeniri.
În afară de regizorul Neill Blomkamp, în acest nou clip, Matt Damon și Jodie Foster dezvăluie unele detalii despre caracterele lor și informații despre complotul filmului.
Elysium se bazează pe o ideea a regizorului Neill Blomkamp, cel care a scris şi scenariul original şi are în distribuţie actori că Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Wagner Moura, Diego Luna și William Fichtner.

Elysium Poster - Matt Damon

Producţia sci-fi Elysium, are premiera mondială pe data de 9 August.
Crezi că Elysium ar putea fi un alt film science-fiction puternic ce va face multă vâlvă la fel ca District 9?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.