Noul Clip THE WOLVERINE Îţi Explică Tot Ce Trebuie Să Ştii Despre Film

20th Century Fox a lansat un clip extins pentru The Wolverine, un featurette în care regizorul Mangold şi Hugh Jackman ne explică majoritatea evenimentelor din povestea complicată a îndrăgitului personaj, ce s-a a izolat în Japonia modernă.

The Wolverine

Pe lângă faptul că noul clip ne aduce simple explicaţii despre povestea complicată a lui Logan, de ce ajunge el să se simtă singur şi cum rătăceşte tocmai în Japonia, regizorul Mangold îl descrie pe Logan ca pe un ronin şi confirmă faptul că Wolverine va rămâne la un moment dat, fără puterile sale fantastice.
Cadrele noi pe care le vom vedea în featurette, sunt completate şi de scurte interviuri şi explicaţii alături de producătorii Hutch Parker, Lauren Shuler Donner şi protagonistul principal Hugh Jackman, ce încearcă să ne explice de ce The Wolverine este un film cu totul diferit faţă de filmul precedent.

The Wolverine - Rila Fukushima

Şi exact aşa cum se menţionează în clip, Wolverine fără puterile sale vindecătoare, devine cu totul o altă poveste separată.
Simţind vulnerabilitatea pentru prima dată și împins la limitele sale fizice și emoționale, el se confruntă nu numai cu letalul Silver Samurai, dar şi cu lupta interioară de a renunţa la nemurire.
Vom vedea un Wolverine bântuit de vinovăție, regrete și o memorie a celor care au fost răniţi din cauza lui.
Tema principală a filmului lui Mangold este drama umană, mai ales odată ce Wolverine își dă seama că mutația lui ce îl face nemuritor, poate fi vindecată.
Nu numai că regizorul Mangold este pus rău pe secvenţe de acțiune, dar se pare că războinicul nostru va fi într-o încurcătură mare, prins între lupte ninja, mortalitatea sa și cele două personaje negative: Viper (Svetlana Khodchenkova) și evident Silver Samurai.

The Wolverine - Viper

Regizorul James Mangold, încearcă să exploreze una din poveştile cele mai emblematice din istoria personajului de benzi desenate: versiunea concepută de Frank Miller şi Claremont în 1982 şi care a devenit populară din cauză subiectului fantastic în care Logan călătoreşte în Japonia.
Revenirea personajului lui Hugh Jackman şi în noul film X-Men: Days Of Future Past, a fost confirmată de regizorul Bryan Singer.
In total, va fi cea de-a şaptea oară când Hugh Jackman se echipează cu ghearele de adamantium, incluzând aceasta pelicula de sine stătătoare, ce se va lansa in luna Iulie.

The Wolverine - Logan Si Yukio

The Wolverine este regizat de James Mangold după un scenariu scris de Mark Bomback şi Christopher McQuarrie, iar în film joacă Hugh Jackman, Svetlana Khodchenkova, Will Yun Lee, Brian Tee, Hiroyuki Sanada şi Rila Fukushima.
The Wolverine va ajunge în cinematografe începând cu 26 Iulie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.