THE WOLVERINE: Vezi Patru Clipuri Explicative Pentru Patru Personaje Principale

Yukio, Logan, Harada şi Viper sunt personajele prezente în cele patru clipuri de prezentare pentru The Wolverine, film a cărui acţiune îl poartă pe eroul principal într-o Japonie modernă ce îl pune faţă în faţă cu două personaje negative periculoase: Viper și Silver Samurai.

The Wolverine Movie 2013

În noul film The Wolverine, regizorul James Mangold încearcă să exploreze una din poveştile cele mai emblematice din istoria personajului de benzi desenate: versiunea concepută de Frank Miller şi Claremont în 1982 şi care a devenit populară din cauză subiectului fantastic în care Logan călătoreşte în Japonia.
Povestea este populară nu doar datorită fondului urban din Japonia modernă, ci şi faptului că scoate în evidenţă o varietate de personaje noi interesante, dar şi două din cele mai populare personaje negative cu care se confruntă Logan.

Wolverine Claws

După o serie de rătăciri, Logan ajunge să fie escortat în Japonia de către personajul Yukio, cea care devine un bodyguard pentru Wolverine, atunci când acesta devine vulnerabil şi simte pentru prima dată cum e să fi muritor.
Împins la limitele sale fizice și emoționale, el se confruntă în Japonia cu letalul Silver Samurai şi cu lupta interioară de a renunţa la nemurire.
Vom vedea un Wolverine bântuit de mortalitate, vinovăție, regrete tardive și o memorie a celor care au fost răniţi din cauza lui, într-un film ce se vrea şi un fel de dramă combinată cu multe secvenţe de acțiune în care războinicul nostru va fi prin într-o încurcătură mare, cu lupte ninja şi clanuri de samurai pe urmele sale.
Revenirea personajului lui Hugh Jackman, va fi vizibilă şi în viitorul film X-Men: Days Of Future Past, aceasta fiind cea de-a şaptea oară când Hugh Jackman se echipează cu ghearele de adamantium.

The Wolverine - Viper

Acest șir de patru clipuri pentru caracterele din The Wolverine, prezintă şi un personaj negativ principal: Viper (Svetlana Khodchenkova).
Ea se descrie ca un chimist, dar care – după cum veţi vedea – are şi anumite puteri de mutant.
După ce vrei vedea clipurile, va fi destul de greu de conciliat cu declarația anterioară a regizorului James Mangold, care spune că The Wolverine trebuie tratat ca fiind un film noir japonez.
Intitulat Logan, clipul în care este prezentat principalul personaj, nu arată cine ştie ce imagini noi, dar îl are pe Hugh Jackman explicând de ce este Logan mult mai singur pe el în acest film şi de ce este într-un conflict constant cu natura lui primară.

The Wolverine Japanese Poster

În film mai joacă Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Brian Tee, Rila Fukushima și Tao Okamoto.
Wolverine ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 26 Iulie.
✐ Silviu
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.