În Noile Clipuri Din ENDER’S GAME Harrison Ford Vrea Să Te Recruteze În Flota Internaţională

Colonelul Graff – interpretat de Harrison Ford – intenţionează să recruteze tineri eroi cu discursul său înălţător din noile clipuri pentru filmul sci-fi Ender’s Game, tineri ce prin abilităţile lor extraordinare vor face Flota Internaţională invincibilă în faţa ameninţărilor extraterestre.

Harrison Ford si Asa Butterfield in Ender's Game

Autorul poveştii SF pe care se bazează filmul, Orson Scott Card, este cunoscut mai degrabă pentru viziunile sale ciudate, decât pentru ceea ce a scris, dar în special ca un oponent înverşunat al căsătoriei între persoanele de acelaşi sex.
Din această cauză, multă lume susţine că ecranizarea lui Ender’s Game ar putea avea de suferit, iar mai multe grupuri online cu preocupări comune şi-au anunţat intenţia de a boicota premiera filmului, cu evenimentul ce se intitulează Skip Ender’s Game.
Eu aparțin categoriei de public pe care acest aspect nu îl interesează, acel segment al al populației care a așteptat cu nerăbdare filmul sci-fi Ender’s Game, încă de acum mulţi ani, când a fost anunţată o ecranizare.

Harrison Ford in Ender's Game

Iar cum până în luna noiembrie mai este destulă vreme, cei de la Summit nu se sfiiesc în a lansa două clipuri destul de inventive, în care Harrison Ford vorbeşte direct cu noi, explicându-ne semnificația unui eveniment petrecut în timpul invaziei extraterestre, când sacrificiul lui Mazer a dus la înfrângerea invadatorilor.
Şi chiar dacă lansarea filmul va avea probleme serioase la lansare din cauza autorului, sunt sigur că iubitori genului science fiction vor reuşi să treacă peste aceste probleme şi vor avea curajul necesar să savureze una din poveştile interesante ale genului.
Cei de la Summit au mai lansat şi un al doilea clip de propagandă militară ce încurajează tinerii să se înscrie la Școala De Luptă în Flota Internațională cu scopul de a deveni acel erou de care omenirea are nevoie în războiul împotriva rasei extraterestre invadatoare.
Regizorul filmului Gavin Hood, a adunat o distribuţie fabuloasă, iar alături de Asa Butterfield – copilul din filmul Hugo care a ajuns la maturitate – o să-i mai putem vedea şi pe Harrison Ford, Ben Kinsley, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld, Moises Arias sau Viola Davis.

Ender's Game Harrison Ford Poster

Ender’s Game este unul din cele mai aşteptate SF-uri ale acestui an, filmul lansându-se pe ecranele din România, începând cu data e 1 Noiembrie, simultan cu premiera mondială din SUA.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.