JIM CARREY Şi JEFF DANIELS Vor Începe Filmările Pentru DUMB AND DUMBER 2 În Luna Septembrie

După ce drepturile proprietăţii Dumb & Dumber au trecut de la Warner Bros în posesia celor de la Universal, Jeff Daniel anunţă că continuarea comediei Dumb & Dumber îl va avea la bord pe Jim Carrey şi că fraţii Farrelly vor să înceapă filmările în luna Septembrie.

Dumb And Dumber 2 - Jim Carrey Si Jeff Daniels

Exact aşa cum Harry şi Lloyd încearcă să „împingă” o ușă pe care scrie clar „trage”, saga Dumb & Dumber a avut parte şi ea de o luptă frustrantă pentru a ajunge la o concluzie evidentă.
După aproape două decenii de speculaţii şi zvonuri despre continuarea comediei Dumb And Dumber a Fraților Farrelly, comedie ce-i avea în rolul principal pe Jim Carrey și Jeff Daniels, ştiri despre revenirea celor doi actori pentru o continuare au făcut deliciul fanilor, încă de anul trecut.
După ce Jim Carrey s-a retras din proiect din cauza unor neînţelegeri cu cei de la Warner Bros, studioul a renunţat la proiect de tot.

Dumb And Dumber 1994 - Jim Carrey Si Jeff Daniels

Acesta a fost salvat de cei de la Universal și este în continuare pregătit pentru producție.
În clipul video de mai jos, preluat din emisiunea lui Jimmy Fallon, Jeff Daniels confirmă că el și Jim Carrey sunt implicaţii în proiect și lucrurile sunt programate în aşa fel încât, fraţii Farrelly vor reveni pentru a începe filmările în luna Septembrie a acestui an.
Anul viitor va marca cea de-a douăzecea aniversare de la lansarea primului film, astfel că există şi motivația necesară de a obține un film ce să aibă stabilită o lansare pentru anul 2014.
Şi iată cum după un șir lung de flops-uri, frații Farrelly vor reveni la unul dintre filmele lor cele mai populare.
Continuarea a avut suişuri şi coborâşuri, mai ales după confruntarea lui Jim Carrey cu Warner Bros.

Dumb And Dumber 1994 - Jim Carrey Si Jeff Daniels

Universal în cele din urmă a preluat drepturile proprietăţii şi filmul este pe drumul cel bun pentru o lansare în vara lui 2014.
-„Am văzut scenariul. Este isteric”, spune Jeff Daniels.
„Suntem de vârstă mijlocie, nu ne prefacem că nu sunt. Suntem de vârstă mijlocie și am rămas la fel de proşti.” a mai spus actorul.
În timp ce sunt sigur că Jim Carrey va face un rol memorabil, sunt deosebit de încântat să îl văd pe Jeff Daniels că revine la comedie cu rolul Harry Dunne.
Mai ales că rolurile sale cele mai recente au fost axate foarte mult pe latura dramatică.

Dumb & Dumber Poster 1994

Având în vedere că franciza a avut parte de un film intitulat Dumb And Dumberer ce in mod normal este un prequel, momentan nu se ştie titlul oficial al viitoarei comedii.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.