ELYSIUM: Exclusiv Trei Clipuri Ce Îţi Arată De Ce Merită Să Vezi Filmul Lui Neil Blomkamp

Noul film sci-fi regizat de Neill Blomkamp vine astăzi cu trei clipuri exclusive ce clarifică senzaţionalul concept din Elysium şi noi imagini din film, într-un trailer extins de aproximativ patru minute pe care trebuie să îl vezi.

Elysium Movie 2013 - Max De Costa - Matt Damon

În ciuda faptului că producţia Elysium este doar al doilea film de lung-metraj sci-fi scris, regizat şi conceput de Neil Blomkamp, el demonstrează că un buget corespunzător, poate aduce pe marele ecrane, o poveste sci-fi fantastică cu un subiect controversat, multe efecte speciale de calitate şi multă acţiune.
O planetă consumată şi devastată aflată în pragul colapsului economic şi social şi o staţie orbitală luxuriantă şi extravagantă, construită special pentru cei bogați, sunt cele două aspecte sociale arzătoare pe care se bazează noul concept al regizorului Neil Blomkamp.

Elysium - Sharlto Copley

Şi la fel ca în District 9, regizorul reuşeşte să găsească un personaj comun, un tip decent în care se vor regăsi majoritatea celor ce vor vedea filmul Elysium.
Cele trei clipuri exclusive prezentate astăzi, vin ca o confirmare a tuturor zvonurilor pozitive despre Elysium.
Nimic nu poate stârni interesul fanilor sci-fi, decât o poveste bună ce este combinată cu efecte speciale practice, dar şi cu multă acţiune realizată realist.
Estetic și vizual, totul arată minunat, iar aspectul futurist al robotului de poliție și tehnologia folosită, continuă să imi reamintească de jocuri video precum Mass Effect sau Halo, jocuri pe care Blomkamp aproape le-a adaptat într-un film de lung metraj.

Statia Orbitala Elysium

În Elysium, Matt Damon joacă rolul lui Max De Costa, un fost criminal transformat în muncitor la o fabrică din anul 2154, când 1% din bogaţii planetei duc o existență lipsită de orice boală, violență sau sărăcie la bordul unei staţii orbitale construită de om, stația spațială Elysiumnumită aşa după Câmpiile Elizee din mitologia greacă – în timp ce restul populației umane trăieşte pe un Pământ devastat, plin de ruine, bolii incurabile şi suprapopulat.
Un accident la locul de muncă îl lasă pe Max cu doar câteva zile de trăit, fapt ce îl motivează să ia măsuri drastice și să apeleze la un exoschelet de metal puternic atașat de corpul său, astfel încât să poată face un drum la bordul staţie orbitale Elysium pentru a primi tratamentul medical de care are nevoie.
Cu toate acestea, pe parcursul călătoriei sale, Max își va da seama curând că în joc este nu doar propria supravieţuire, ci şi soarta întregii omeniri.

Elysium Movie Poster

Filmul Elysium se bazează pe un scenariu original conceput de Neill Blomkamp şi are în distribuţie actori că Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Wagner Moura, Diego Luna și William Fichtner.
Producţia sci-fi Elysium, ajunge în cinematografe începând cu data de 9 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.