Fosta Luptătoare GINA CARANO Va Fi Îngerul Răzbunător AVENGELYNE

Gina Carano va deveni personajul Avengelyne, îngerul sexy ce luptă cu monştrii şi demonii într-o adaptare pentru marele ecran a benzilor desenate create de Rob Liefeld.

În timp ce numele fostei luptătoare MMA Gina Carano este speculat pentru versiunea feminină a filmul The Expendables, proiect ce deocamdată nu are nici o bază concretă rămânând la stadiu de zvon, luptătoarea devenită între timp actriţă, se înfige în alte proiecte de top, ce ar putea scoate în evidenţă trupul bine lucrat al actriţei, dar şi abilităţile ei de luptătoare.
Se pare că Gina și creatorul de benzi desenate Rob Liefeld își vor uni forțele pentru a dezvolta o adaptare de film pentru caracterul Avengelyne, un personaj creat chiar de Rob Liefeld.
Povestea lui Avengelyne din benzile desenate spun că titulara aventurilor este un îngerul eroic ce luptă împotriva demonilor a monştrilor şi a celor ce au legătură cu toate aceste creaturi ce terorizează omenirea.

Hot Gina Carano

Filmul în cauză este declarat a fi în stilul seriei Underworld, iar Gina și Liefeld lucrează deja împreună pentru a concepe o proprietate viabilă pentru piaţa cinema modernă.
Povestea din Avengelyne va servi drept platformă de lansare a mai multor produse şi o rampă de lansare a unei posibile trilogii.
După cum vă imaginaţi, Gina Carano va deţine rolul principal al noului produs şi cu siguranţă o vom vedea în acţiune, cotonogind ceva monştrii şi demoni.
Cei doi vor fi prezenţi sâmbătă la convenţia Comic-Con din San Diego pentru a se întâlni cu fanii și unde vor dezvălui postere care probabil, o vor ilustra pe Gina Carano ca şi Avengelyne.

Avengelyne - Comic Book Cover

Căutarea scenaristului potrivit şi a unu regizor pentru filmul Avengelyne va începe săptămâna viitoare, dar deocamdată nu se ştie ce studio va produce viitorul film.
Gina Carano făcut recent trecerea la actorie, cu un debut solid în Haywire și un rol de sprijin în Fast & Furious 6.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.