Vezi Prima Imagine De Pe Platourile De Filmare A Producţiei HERCULES Cu DWAYNE JOHNSON

Vezi Prima Imagine De Pe Platourile De Filmare A Producţiei HERCULES Cu DWAYNE JOHNSON

Dwayne Johnson a dezvăluit ieri pe pagina sa oficială de facebook prima imagine din spatele culiselor filmului lui Brett Ratner în care actorul deţine rolul principal: HERCULES.

Dacă luna trecută Dwayne Johnson a postat pe twitter o imagine de la procesul de machiaj pentru rolul Hercules, pe care o puteţi vedea mai jos, astăzi actorul a dezvăluit o primă imagine – alb negru ce-i drept – din culisele procesului de filmare ce dezvăluie puţin din viziunea pe care regizorul o aduce asupra acestei noi adaptări a poveştii semizeului Hercules.
Dwayne Johnson joacă rolul semizeului titular, iar filmul este văzut că o altă viziune a mitul clasic ce este stabilit de data aceasta într-o lume în care supranaturalul sau magia nu există.
Probabil cuvântul „semizeu” nu se califică în categoria supranatural.

Dwayne Johnson La Machiaj Pentru Filmul Hercules

-„Decorurile noastre pentru HERCULES sunt create de către premiatul designerul Jean-Vincent Puzos. Sunt entuziasmat.” a scris actorul lângă poza ce a postat-o.
Deşi fotografia alb-negru nu prea transmite emoţii, pentru că nu prea dezvăluie mare lucru decât probabil doar un decor standard pentru un film istoric, ar trebui să fim entuziasmaţi atunci când îl vom vedea pe Hercule în prima imagine oficială.

Dwayne Johnson La Filmari: Hercules

Şi asta nu doar fiindcă e vorba de Hercule, ci pentru că el va fi interpretat de un actor carismatic cu o statură impunătoare, un actor ce a visat la acest rol „o viaţă întreagă”, după cum a dezvăluit chiar Dwayne Johnson.
Regizorul Brett Ratner pregăteşte de ceva timp această adaptare şi aparent producţia este o adaptare a unei cărţi de benzi desenate din 2008 creată de Steve Moore ce se numeşte Hercules: The Thracian Wars.

Hercules The Thracian Wars Comic Book Cover

Adaptarea pentru marele ecran pe care regizorul Brett Ratner o pregăteşte pentru MGM şi Spyglass Entertainment, HERCULES: The Thracian Wars mai are în distribuţie actori ca John Hurt, Ian McShane, Rufus Sewell sau Rebecca Ferguson şi are prezumtiv programată o dată de lansare pentru 25 Iulie, 2014.

Un comentariu

  1. bloody hell, astept sa il vad cum arata in picioare si din fata 😉
    omu e cat un tanc, uite si tu ce picioare are :))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.