Jamie Foxx A Declarat Că Vrea Rolul Principal Din Noua Adaptare SPAWN

Într-o declaraţie recentă, actorul Jamie Foxx susţine că îşi doreşte foarte mult rolul principal în viitoarea adaptare pentru marele ecran a poveştii personajului Spawn din benzile desenate create de Todd McFarlane.

Vara viitoare, Jamie Foxx va face prima incursiune în teritoriul ecranizărilor benzilor de cărţi desenate interpretându-l pe Electro, personajul negativ din The Amazing Spider-Man 2.
Dar acesta nu e singurul personaj de benzi desenate pe care Jamie Foxx vrea neapărat să îl interpreteze.
Având în vedere explozia actuală de adaptări a personajelor din benzi desenate, e ciudat că există mulți fani care nu numai că nu au văzut filmul Spawn din 1997, dar nu au auzit niciodată de personaj.
Adaptarea cu succes moderat a poveştii personajului creat de Todd McFarlane, a fost catalogată de critici, ca fiind unul dintre cele mai întunecate filme de benzi desenate care au ajuns vreodată pe marele ecran.
Cu toate acestea, creatorul personajului Spawn, a refuzat de-a lungul timpului să renunţe la ideea unui reboot.

Jamie Foxx acasa la creatorul Todd McFarlaneSpawn Movie

Suspiciunile mele – pe care le-am prezentat în urmă cu câteva luni, atunci când McFarlane a pretins că are un star interesat de rol – s-au dovedit a fi adevărate, așa după cum chiar Jamie Foxx a confirmat că este foarte interesat de acest reboot.
Acest interes al actorului câştigător de Oscar, ar putea fi pasul necesar pentru a obține un film Spawn.
Atunci când Jamie Foxx a fost întrebat dacă există şi alte personaje preferate în afară de Electro pe care ar vrea să le joace, el a răspuns:
-„Da. Spawn este unul din ele. Și Mike Tyson. Acestea sunt două roluri pe care mi-ar plăcea să le fac. Urmăresc chiar agresiv aceste două roluri.”
Astfel misterul a fost rezolvat: actorul ce îl sună săptămânal pe Todd McFarlane să întrebe când este gata scenariul, este chiar Jamie Foxx.
Acesta ştire vine probabil ca o veste proastă pentru actorul Michael Jai White (Spawn 1997) , care spera să reia rolul în orice sequel sau viitoare adaptare, dar ca o veste bună pentru cei care au simțit că în timp ce McFarlane poate fi un nume cunoscut în domeniul benzilor desenate, îţi trebuie un star foarte cunoscut pentru a lansa repornirea unei francize.

Spawn Comic Book Cover

Cu un actor premiat cu Oscar că Jamie Foxx, lucrurile sunt mai sigur că se vor mişca mai rapid.
Cu toate acestea, şansele de a vedea un film Spawn în următorii ani, sunt destul de slabe.
Şi asta doar din cauză că marile studiouri de film trebuie să decidă ratingul clar pentru o asemenea adaptare.
Iar având în vedere că cartea de benzi desenate spune povestea unui om adus înapoi din iad pentru a conduce o armată împotriva divinităţii, un film Spawn nu poate avea o audienţă generală.
Încadrarea să va trebui să aibă un rating R, asta în vreme ce marile studiouri se feresc de o asemenea încadrare a filmelor produse de ei, doar pentru că restricţionează publicul şi scade încasările.

Spawn 1997 Movie Poster

Acum, că Jamie Foxx este pe cale să sprijine proiectul public – în timp ce el joacă rolul unui personaj negativ într-una din serile cele mai rentabile pentru studiourile Sony – mă aştept să auzim mai multe despre reboot-ul Spawn.
Pentru cei ce încă nu ştiu despre ce e vorba, am ataşat trailerul original al adaptării Spawn din 1997.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.