Află Mai Multe Despre Filmul PERCY JACKSON: SEA OF ​​MONSTERS Din Noul Clip

Pentru fanii fideli ai filmului Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului din 2010, sequel mult aşteptat este aproape de premieră şi vine astăzi cu un featurette extins ce ne explică de unde vin noile personaje, cine sunt ele şi ce caută în povestea din Sea Of ​​Monsters.

Filmul ce are premiera în mai puțin de o lună, aduce astăzi un clip extins ce este menit să completeze toate trailerele și spoturile tv internaţionale, un featurette ce se concentrează pe originea mitologică al filmului, pe familiarizarea noastră cu fețele noi din distribuţie și chiar cu unele cadre noi pentru a îndulci aşteptarea fanilor.
Al doilea film din seria ce are în vedere familiarizarea tinerei generaţii cu legendele mitologice, Percy Jackson: Sea of ​​Monsters, adaptarea a doua după seria de cărţi scrise de autorul Rick Riordan, preia acţiunea de unde a lăsat-o primul film, cu semizeul Percy, care împreună cu prietenii lui porneşte într-o aventură fantastică ce-i poartă prin marea monştrilor, doar pentru a găsi celebra Lâna De Aur cu scopul de a restabili ordinea din singurul loc în care semizeii se simt în siguranţă: Camp Half-Blood.

Desigur, această călătorie a lor nu va fi chiar uşoară, ea fiind plină de pericole, mai ales că pune gaşca de semi-zei într-un conflict cu o forţă malefică foarte veche.
Din fericire, Percy are ajutoare, compania a câțiva prieteni vechi dar şi noi, precum și câţiva mentori care se întorc în acest film.
Clipul ne familiarizează cu trei personaje noi, în special fratele vitreg al lui Percy, ciclopul Tyson (Douglas Smith), Clarisse (Leven Rambin) fiica lui Ares zeul războiului şi Hermes (Nathan Fillion) zeul mesager și operatorul serviciului poştal din Olimp.
Vom vedea de asemenea şi discuții cu Anthony Head și Stanley Tucci, membrii ai distribuției care joacă rolul lui Chiron și respectiv domnul D.
Există şi câteva cadre pe care nu le-am mai văzut – inclusiv un prim cadru cu cele trei surori Gray, şoferiţele fără ochii și o secvență scurtă cu un ciclop dezlănțuit.

Pe baza acestui clip și a interviurilor din el, filmul Percy Jackson: Sea Of Monsters pare a face chiar mai mult decât a încorpora mitologia greacă în viață modernă, aducând pe undeva şi o poveste originală pentru Percy ce pare să aibă chiar mai mult divertisment decât primul film.
Thor Freudenthal preia conducerea regiei de la Chris Columbus – cel care a regizat primul film – şi aduce pe marele ecran o ecranizare concepută de scenariştii Scott Alexander, Marc Guggenheim şi Larry Karaszewski.

Percy Jackson: Sea Of Monsters are în distribuţie actori ca Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Stanley Tucci, Nathan Fillion, Douglas Smith, Leven Rambin, Missi Pyle, Yvette Nicole Brown şi Mary Birdsong.
Percy Jackson se dezlănţuie în cinematografe începând cu data de 16 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.