Vezi Imagini Noi Şi Un Video Cu Noua Înfăţişare A Autobotului BUMBLEBEE Din TRANSFORMERS 4

Vezi Imagini Noi Şi Un Video Cu Noua Înfăţişare A Autobotului BUMBLEBEE Din TRANSFORMERS 4

Avându-l pe Mark Wahlberg în rolul principal al blockbuster-ului său extrem de anticipat, regizorul Michael Bay a dezvăluit de curând şi noul look al unui alt personaj principal din TRANSFORMERS 4, prietenosul autobot Bumblebee.

Michael Bay ne-a lăsat puţin nedumeriţi atunci când, după ce anterior a spus că Transformers: Dark Of The Moon va fi ultimul său film din franciză, a decis să se întoarcă la conducerea lui Transformers 4.
Continuarea francizei Transformers, oferă fanilor posibilitatea reîntâlnirii cu îndrăgiţii autoboţi Optimus Prime şi Bumblebee, probabil singurele personaje din filmele anterioare ce vor reveni în Transformers 4.
Alături de ei, urmează să apară o pleiadă de nume noi de autoboti, dar şi personaje cu totul noi, interpretate de Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Nicola Peltz sau Jack Reynor.
Michael Bay a postat destul de constant pe contul său de twitter imagini cu noile modele, dar şi update-uri cu distribuţia filmului, ce se pare că este în plină expansiune.
Iată că de această dată, a fost rândul îndrăgitului personaj Bumblebee, ce suferă o transformare destul de radicală.

Transformers 4 - Bumblebee

După ce ne-a dezvăluit că Bumblebee va avea două înfăţişări în Transformers 4, prima fiind un aspect clasic al unui model Camaro din 1967, Michael Bay a adăugat de curând „bijuteria finală a coroanei din Transofrmers 4”, nouă înfăţişare a lui Bumblebee în caroseria unui Chevrolet Camaro, conceput special pentru lansarea de anul viitor.
Deşi înfăţişarea sa arată bine, nu sunt sigur ce personajul Bumblebee va mai fi atât de popular fără Sam Witwicky.
Probabil doar dacă va găsi un nou prieten.
În fond el este cel mai prietenos robot extraterestru.
Având în vedere că nu știm aproape nimic despre intriga filmului, este greu de presupus dacă Bumblebee va mai avea un rol major în poveste, sau dacă el suferă de vreo depresie după separarea sa de Sam Witwicky.

Transformers 4 - Bumblebee New Look

Filmările pentru Transformers 4 au debutat acum o lună, undeva prin Monument Valley, iar lansarea peliculei a fost stabilită pentru data de 27 Iunie 2014.
Nici unul dintre personajele umane ale filmelor anterioare nu va reveni în distribuţia lui Transformers 4.
Noul film marca Michael Bay şi Paramount, preia acţiunea exact după finalul incendiar din Transformers: Dark Of The Moon, atunci când autoboti și decepticoni au dispărut de pe fața planetei.
Cu toate acestea, un grup puternic de oameni de afaceri ingenioşi, împreună cu nişte oameni de știință, încearcă să învețe din greşelile trecutului şi încearcă să împingă limitele tehnologiei transformers dincolo de limite posibilului.
Toate astea se întâmplă în timp ce un vechi şi puternic Transformer ia în ţintă Pământul.

Transformers 4 - Bumblebee Poster

Mai jos, puteţi urmări o secvenţă spion de la filmările Transformers 4, un clip în care apare Bumblebee, Optimus Prime şi restul autoboţilor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.