Prima Imagine Oficială Cu Actorul Aaron Eckhart În Producţia I FRANKENSTEIN

Prima imagine oficială din I, Frankenstein, filmul ce este inspirat de romanul grafic omonim şi îl are în rolul principal pe Aaron Eckhart, nu dezvăluie prea multe detalii, decât că actorul este în forma necesară pentru acest rol.

I, Frankenstein - Aaron Eckhart

Deși filmul I, Frankenstein a fost stabilit inițial pentru lansare în luna Februarie 2013, încă nu am văzut o imagine oficială din filmul scenaristului devenit regizor, Stuart Beattie.
Astăzi, vedem oficial prima imagine cu Aaron Eckhart, care arată mai degrabă că actorul a cam tras de fiare în ultimul timp.
O imagine atractivă a personajului, lipsit aici de trăsăturile înfricoşătoare ale monstrului Frankenstein, dar care încearcă să ne convingă că Aaron Eckhart are definiţia corpului necesară pentru a interpreta acest rol iconic.
Chiar nu ştim prea multe despre acest film, dar mă aştept să vedem primul trailer în weekend-ul următor, probabil în timpul panoului de la convenţia Comic-Con.

Prima Imagine Din I, Frankenstein

Amplasat într-un prezent distopic unde demoni feroce se luptă pentru putere, creaţia doctorului Victor Frankenstein, Adam (Aaron Eckhart) se trezeşte prins în mijlocul unui complot ce are ca scop o cursă pentru descoperirea secretului nemuririi lui.
I, Frankenstein este conceput de creatorul francizei de succes, Underworld şi este un thriller de acţiune adaptat și regizat special pentru marele ecran de Stuart Beattie după un scenariu ce este bazat pe romanul grafic I, Frankenstein de Kevin Grevioux și adus la viață de o distribuţie ce include nume ca Aaron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey și Aden Young ca Dr. Victor Frankenstein.

I, Frankenstein Poster

Lansarea producţiei I, Frankenstein în România este stabilită pentru 24 ianuarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.