Primul Trailer Pentru Comedia RIDE ALONG Cu ICE CUBE și KEVIN HART

Universal Pictures a lansat primul trailer şi câteva imagini pentru viitoarea comedie a regizorului Tim Story intitulată Ride Along.

Ice Cube si Kevin Hart In Ride Along

Alături de Ice Cube, de al cărui stil chiar mi-a fost dor, în film mai joacă şi Kevin Hart, în rolul unui aspirant la postul de ofițer poliție cu o gură spurcată, care trebuie să facă echipă cu fratele prietenei lui, un polițist cam temperamental, rece şi calculat, pentru a dovedi că este demn de a fi soțul ei.
Kevin Hart și Ice Cube sunt amândoi nişte talentaţi comedieni, dovedind asta în nenumărate rânduri, iar dacă e să ne uităm la imaginile din primul clip al filmului Ride Along, între cei doi se crează o chimie excelentă.

Tika Sumpter si Kevin Hart In Ride Along

Acest lucru ne arată că o altă comedie promiţătoare – în genul 21 Jump Street – este pe cale să devină un hit ce nu poate decât să ne încânte dar şi să ne distreze în acelaşi timp.
Oficialii de la Universal au fost atât de încântaţi de primele cadre ale comediei, încât deja lucrează la o continuare a filmului în cauză, iar dacă e să judecăm după acest teaser trailer, nu este foarte greu să ne dăm seama de ce.
În ultimii doi ani, ofiţerul de pază Ben (Kevin Hart) a încercarea să-i demonstreze decoratului detectiv de poliţie James (Ice Cube), că e mai mult decât doar un simplu dependent de jocuri video, nedemn de sora lui Angela (Tika Sumpter).

Kevin Hart In Ride Along

Atunci când Ben este în cele din urmă acceptat în Academia De Poliţie, el crede că a câștigat respectul polițistului și cere binecuvântarea pentru căsătoria cu Angela.
Știind că o zi de plimbare dură printre cazurile de detectiv vor demonstra dacă Ben are tot ceea ce-i trebuie pentru a avea grijă de sora lui, James îl invită pe noul student al academiei de poliţie la o zi de instrucţie pe teren, pentru a-l speria.
Dar atunci când drumul lor se încrucişează cu al celui mai cunoscut criminal din oraș, James va descoperi că gura rapidă şi spurcată a noului său partener, este la fel de periculoasă ca și gloanțele unei arme de foc.

Ride Along Fan Made Poster

În film mai joacă John Leguizamo, Bruce McGill, Tika Sumpter, Bryan Callen și Laurence Fishburne.  Ride Along ajunge în cinematografe începând cu data de 17 Ianuarie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.