Trailer Pentru SEVENTÎn Primul Trailer Pentru SEVENTH SON Jeff Bridges Se Luptă Cu Malefica Vrăjitoare Julianne MooreH SON

În Primul Trailer Pentru SEVENTH SON Jeff Bridges Se Luptă Cu Malefica Vrăjitoare Julianne Moore

În primul trailer pentru producţia fantasy SEVENTH SON, actorul Jeff Bridges joacă rolul unui vraci mistic ce trebuie să îl antreneze pe noul său ucenic, după ce a petrecut secole întregi protejând lumea antică de forțele supernaturale malefice.

Warner Bros şi Legendary Pictures au lansat primul trailer pentru filmul de fantezie şi aventură Seventh Son al regizorului Serghei Bodrov.
Adaptarea celor de la Legendary Pictures a unui roman pentru adulţi scris de Joseph Delaney intitulată Ucenicul Vraciului, care a fost re-denumită în Seventh Son pentru marele ecran, a fost pe lista celor mai anticipate filme pentru 2013 datorită distribuţiei sale fantastice și a premisei intrigante.
Povestea este destul de simplă şi îl urmăreşte pe misticul vraci Gregory (Jeff Bridges) care alături de ucenicul său Tom Ward (Ben Barnes) luptă din răsputeri să învingă vrăjitoarea cea rea​​ Malkin (Julianne Moore) și adepții ei.

seventh-son-movie-2014-julianne-moore

Trailerul, plin de efecte speciale cu greutate, promite o intrare pe scară largă în genul fantasy și un Jeff Bridges cu o performanță destul de ciudată.
Dar, în ciuda distribuţie impresionante, e greu de spus dacă acesta producţie nouă va fi un hit sau nu.
Genul abordat de regizorul Serghei Bodrov în Seventh Son, este unul destul de greu de cucerit și încă nu este clar dacă cei de la Warner Bros au pregătit ceva mai substanțial decât recentul eşec Hansel & Gretel: Witch Hunters pentru publicul larg.
Data lansării pe piață a filmului a fost mutată recent, din ianuaire 2014 până în Februarie 2015, asta după ce filmul a mai avut parte de o întârziere anterioară, din cauza procesului de creaţie a efectelor vizuale masive.

Seventh Son - Jeff Bridges si Ben Barnes

Deşi o lansare stabilită pentru luna Ianuarie, ar fi un impuls bun pentru Seventh Son, filmul se va confrunta cu o altă adaptare pentru adulţi: The Book Thief, un film bazat pe best-seller-ul scris de Mărcus Zusak despre o fată care trăiește în Germania nazistă şi care salvează cărți de la arderi, care în cele din urmă îşi ajută familia adoptivă să ascundă un luptător evreu în casa lor.
Sper că Seventh Son se va dovedi a fi o surpriză mult mai plăcut plăcută decât unele filme fantasy de anul acesta ca Jack The Giant Slayer sau Hanse & Gretel: Witch Hunters.

Seventh Son Poster - Jeff Bridges

În film mai joacă Set Harington, Alicia Vikander, Djimon Hounsou, Olivia Williams și Antje Traue.
Seventh Son ajunge în cinematografe începând cu data de 17 Ianuarie 2014.
Premiera filmului fantasy Seventh Son, a fost amânată pentru data de 16 Februarie 2015.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.