Promo GAME OF THRONES SEZONUL 4: In Memoriam

Sezonul 4 Game Of Thrones revine pe micile ecrane în primăvara lui 2014, dar până atunci cei de la HBO au pregătit un promo surpriză pentru fanii serialului.

Game Of Thrones Season 4 - Lady Stoneheart

Filmările pentru Sezonul 4 al serialului de succes Game Of Thrones sunt în plină desfăşurare, iar cei de la HBO au fost prezenţi şi în acest an la convenţia Comic-Con din San Diego.
Nu au existat dezvăluiri senzaţionale ce să ridice fanii în picioare, dar în schimb, echipa de producţie a lansat un trailer emoţionant ce ne aduce în prim plan toate personajele dispărute de-a lungul celor trei sezoane ale serialului.
Echipa prezentă la convenţia Comic-Con 2013, formată din Kit Harington, Richard Madden, Emilia Clarke, scriitorul George RR Martin alături de creatorii David Benioff și DB Weiss, au analizat serios evenimentele petrecute în Sezonul 3, mai ales că fanii au fost interesaţi de episodul în care au dispărut unele din cele mai populare personaje ale serialului.

Game Of Thrones Season 4

Întrebat de ce toată lumea trebuie să moară în acest serial, George R.R. Martin a răspuns:
-„Pentru a ne asigura că vor fi întotdeauna noi oportunități de locuri de muncă pentru actori și actrițe. Nu e vorba doar de mine aici, deşi recunosc, o parte din vină e a mea, sunt însetat de sânge „.
Alte puncte de la panoul Urzeala Tronurilor au inclus şi discuţii extinse, dar fără dezvăluiri despre Sezonul 4, iar atunci când a venit vorba despre personajele lipsă, a fost proiectat un clip ce se numeşte In Memoriam, un super -cut cu fiecare moarte din toate episoadele Game Of Thrones.
Până la premiera Sezonului 4 din primăvara anului viitor, vă invit să vă bucuraţi de clipul nou de mai jos.

Game Of Thrones Season 4 - Khaleesi

Oh… şi dacă cumva ai crezut că ai văzut-o pentru ultima dată în Urzeala Tronurilor pe Catelyn Stark atunci când ea avea gâtul tăiat la sfârșitul episodului 9, ar fi bine să te răzgândeşti!
Hint: în imaginea de la începutul articolului se află Lady Stoneheart!
✐ Silviu

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.