Filmele Lui Jean-Claude Van Damme BLOODSPORT Şi KICKBOXER Au Parte De Remake-uri Moderne

Relativity Media plănuieşte re-crearea faimosului film cu Jean-Claude Van Damme din 1998 Bloodsport cu regizorul filmului V De La Vendetta, James McTeigue şi un remake al filmului Kickboxer regizat de Stephen Fung.

Jean-Claude Van Damme

Dezbaterile despre filmele cu Jean-Claude Van Damme au început pe internet astăzi: oare să fie Bloodsport mai bun decât Kickboxer?
Oricum ar fi, cele două filme clasice vor obţine un impuls contemporan: ambele sunt acum programate pentru a avea parte de remake-uri.
Bloodsport îl va avea la cârma regiei pe James McTeigue (V for Vendetta) iar Kickboxer va intra şi el în ring cu o nouă versiune care urmează să fie regizat de Stephen Fung (Tai Chi Zero).
Kickboxer va avea un scenariu de Jim McGrath și Dimitri Logothetis sub egida celor de la Radar Pictures, ei care au produs The Last Samurai și Riddick.
Momentan se caută distribuţie solidă pentru Kickboxer, iar producătorii spun că filmările vor începe la începutul lui 2014.

Jean-Claude Van Damme - Bloodsport

Cât despre Bloodsport, s-a mai încercat un remake acum câțiva ani, atunci când regizorul filmului Salt, Philip Noyce a fost atașat proiectului, care a renunţat la regia lui în lunile care au urmat.
Cei de la Relativity Media l-au angajat astăzi pe regizorul lui V for Vendetta, James McTeigue la cârma noului remake Bloodsport, care va începe producția în Australia și în Rio De Janeiro la începutul anului viitor.
Filmul original, a fost produs şi filmat în Hong Kong și îl avea pe Jean-Claude Van Damme în rolul unui personaj ce lupta pentru onoarea stăpânului său într-un turneu sângeros.
Din câte se pare, acest nou remake va avea acțiunea plasată în America de Sud unde va explora viaţa unor mercenari din secolul 21 care se ciocnesc cu lumea subterană din brazilia a luptelor Vale Tudo.

Jean-Claude Van Damme - Bloodsport

Scenariul existent, scris de cel care ne-a adus povestea din Taken, Robert Mark Kamen este bazat pe o poveste dezvoltată de Kamen și Phillip Noyce, dar care va fi rescrisă de către Craig Rosenberg sub supravegherea regizorului McTeigue, iar casting-ul ar trebui să fie deja în curs de desfăşurare.
Echipa de producţie se pare că nu vrea să completeze distribuţia cu staruri cunoscute, ci mai degrabă să îl determine pe regizorul remake-ului Bloodsport, Jame McTeigue să realizeze unele secvenţe de luptă, inventive.
Pentru Relativity Media, filmul va fi produs de Edward R. Pressman, Chris Brown, Alberto Lensi.
Auzind vestea cea mare, Jean-Claude Van Damme a declarat:
-„Este minunat cum veştile bune ne luminează ziua. Sunt atât de mândru să văd că unul din regizorii unuia din filmele mele preferate, James McTeigue, va fi la cârma reboot-ului unuia dintre filmele cele mai speciale pentru inima mea Bloodsport.”

Jean-Claude Van Damme

Ar trebui ca Jean-Claude Van Damme să se întoarcă în reboot-ul Bloodsport?
Poate în rolul unui mentor?! sau în rolul unui luptător… Tu ce crezi?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.