Supereroul FLASH Se Va Dezlănţui În Propriul Serial De Televiziune Înainte De Filmul JUSTICE LEAGUE

După ce au constatat că serialul dedicat supereroului Green Arrow, este un succes răsunător, cei de la reţeaua de televiziune CW sunt pe cale să aducă pe micul ecran un alt personaj DC Comics pentru un nou show TV: FLASH.

Flash - DC Comics

Pariul celor de la CW pe serialul Arrow a dat roade, iar acum reţeaua de televiziune, este gata să îşi extindă registrul de seriale cu super-eroi.
Rețeaua de televiziune CW, este în curs de dezvoltare a unui nou serial bazat pe personajul Flash al celor de la DC Comics.
Caracterul Barry Allen va fi introdus pentru prima dată în al doilea sezon al serialului Arrow, după care acesta va primi propriul serial ce ne va duce direct la originea personajului Flash.
Co-creatorii serialului Arrow, Greg Berlanti și Andrew Kreisberg se vor ocupa de noul serial, alături de regizorul David Nutter, iar Geoff Johns de la DC Comics va manipula scenariului pentru episodul pilot.
Având în vedere că Flash, va apărea în primul rând în serialul Arrow, se presupune că rețeaua ar putea crea propriului univers de supereroi ce va permite personajelor cunoscute să apară în mai multe seriale dezvoltate de ei.

Flash - DC Comics - Injustice Game

Ce înseamnă exact acest lucru pentru cei de la Warner Bros şi potențialul film Flash, este încă neclar, dar speculaţiile spun că săptămâna trecută, studioul a planificat filmul în cinematografe pentru anul 2016, prins între filmul Batman vs Superman din 2015 şi potenţialul film Justice League din 2017.
Warner Bros TV, produce serialul cu super-eroi de pe CW, astfel încât acest noul serial TV despre Flash nu va face nici o abatere de la indicaţiile studioului.
Dacă cei de la studio vor fi de acord cu două direcţii diferite pentru caracterul DC Comics, Flash va fi plasat simultan în film şi în serial, având probabil acelaşi conţinut.

Justice League - Injustice Game

Dacă nu, probabil vor proceda exact cum au făcut cu serialul Smallvile despre adolescenţa lui Superman.
Oricum va fi, sunt interesat să văd ce se întâmplă cu filmul pentru marele ecran, dacă serialul Flash va avea premiera pe CW toamna viitoare.
„Personajul Barry Allen, va apărea în episoade 8, 9 și 20 din următorul sezon al serialului Arrow. El va fi prezentat ca un om obișnuit, caracterul fiind dezvoltat cu ceva origini cât mai realiste posibil. Așa vom ajunge să-l cunoaştem noi pe Barry, cel a cărui viața va primi puţin mai multă viteză.” a declarat creatorul Andrew Kreisberg.
Castingul pentru rolul principal începe în această săptămână.

Flash - Injustice Game Poster

Tu ce crezi, te încântă ideea unui Univers DC pe reţeaua de televiziune CW, sau mai degrabă ai vedea aceste personaje pe marele ecran?
Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.