Spot Tv Nou Pentru Producţia Sci-fi RIDDICK Cu Vin Diesel

Concluzia finală a trilogiei concepută de regizorul David Twohy şi produsă de Vin Diesel, aduce un spot tv cu cadre noi de acţiune din vânătoarea lui RIDDICK.

Riddick 2013

În timp ce mai avem destulă vreme până la premiera concluziei trilogiei ce îl are în rolul principal pe Vin Diesel în rolul antieroului Riddick, se pare că cei de la Universal nu vor să scape nici un moment fără să ne amintească de campania promoţională a celui mai întunecat film din serie.
Acest spot nou de 30 de secunde pentru al treilea film din trilogie, ne lasă să vedem frenetic câteva cadre noi cu starul Vin Diesel, Dave Bautista și Katee Sackhoff, alături de o serie de creaturi extraterestre dure şi câteva secvenţe de acţiune.
Cu un ton mult mai întunecat decât filmul anterior, acţiune captivantă şi multe creaturi exotice, noul trailer pentru producţia mult aşteptată Riddick, aduce şi câteva cadre impresionante, ce în principiu, amintesc de tonul drastic al primului film al francizei intitulat Pitch Black.
Probabil Vin Diesel şi regizorul David Twohy s-au gândit că devreme ce primul film a devenit un sci-fi cult, ar putea liniştiţi să copieze reţetă de succes a lui Pitch Black, să o revigoreze cu câteva efecte speciale mai bune şi să scoată din nou un succes.
Nu ştiu sigur dacă va fi cazul, mai ales că fanii se aşteptau la un cu totul alt aspect al filmului cu numărul trei.

Vin Diesel - Riddick Movie 2013

În fond, Riddick ar trebui să fie concluzia trilogiei, ce în mod ciudat, a început cu un film ce nu trebuia să aibă o continuare.
Dar devreme ce suntem aici, înseamnă că povestea interesantă a lui Riddick, mai are ceva de spus.
Faţă de trailerul anterior – ce avea aproximativ 3 minute – acest clip tv scurt, arată mai puţin material, dar nu dezvăluie prea multe detalii relevante despre adevăratul complot al filmului şi totuşi, aduce cadre noi fascinante.
De fapt, am putea spune liniştiţi că nu ştim mai nimic despre Riddick, decât ceea ce ştim din sinopsisul oficial.Continuarea filmului The Chronicles Of Riddick, îl găsește pe personajul titular – interpretat de Vin Diesel – abandonat pe o planetă pustie unde este lăsat să moară, înconjurat de animale de pradă dar și de oameni, vânătorii de recompense ce vor din nou capul lui Riddick.
Scenaristul, regizorul şi creatorul David Twohy, cel care a scris povestea pentru Pitch Black şi Chronicles of Riddick, este din nou principala forţă creatoare din spatele filmului Riddick.

Poster Riddick - 2013

Având în distribuţie şi nume ca Karl Urban, Katee Sackhoff, Jordi Molla, Matt Nable, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk, Keri Hilson sau Dave Bautista, producţia regizorului David TwohyRiddick – va ajunge în cinematografe începând cu data de 6 Septembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.