Vezi Mesajul Ameninţător Al Personajului ELECTRO Din Primul Clip THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Convenţia Comic-Con 2013 nu s-a lansat încă oficial, dar mega reuniunea anuală a adus deja la suprafaţă şi primul teaser trailer cu unul din personajele negative ce îl vor înfrunta pe Spider-Man: ELECTRO.

Jamie Foxx Is Electro In The Amazing Spider-Man 2

Cei de la Sony ne tachinează cu un prim clip din The Amazing Spider-Man 2, un clip ce este de fapt un promo pentru standul filmului ce va fi prezent la convenţia din San Diego.
Această scurtă incursiune în lumea lui Spider-Man, îl scoate la înaintare pe Jamie Foxx, cel ce îl interpretează pe personajul negativ al filmului pe nume Electro.
„Vrei să știi cât de puternic sunt eu?” întreabă Electro cu o voce foarte gravă, în momentul în care Jamie Foxx ne dezvăluie puţin din înfăţişarea neobişnuită a personajului – ce nu prea seamănă cu originalul din cărţile de benzi desenate – cât şi machiajul special de care acesta are nevoie în filmul The Amazing Spider-Man 2.

Jamie Foxx este Electro - The Amazing Spider-Man 2

Personajul Electro ce va fi interpretat de Jamie Foxx, este un tip obişnuit – pe numele său adevărat Maxwell Dillon – şi îşi începe activitatea de răufăcător în urma unui eveniment nefericit, atunci când asistă la un accident de muncă cu electricitate fiind lovit de un fascicol de lumină foarte puternic, devenind astfel un mutant.
Modificările genetice ce se petrec în corpul său îl îndepărtează treptat de semenii săi, dar tot aceste modificări îl determină pe aceasta să apeleze la metode neortodoxe de a-şi câştiga existenţa.
Evident că la un moment dat, el este dorit în echipa super eroilor negativi ce îl au ca conducător pe Magneto, însă în benzile desenate, Electro preferă să lucreze pe cont propriu, alăturându-se unei grupări sau alteia doar atunci când se află la ananghie.
Clipul amintește spre final că panoul pentru sequel-ul Spider-man al regizorul Marc Webb va mai avea câteva surprize pentru noi, începând de vineri, când cei de la Sony vor dezlănţui toate produsele legate de Amazing Spider-Man în Sala H din Convention Center.

Spider-Man vs. Electro - The Amazing Spider-Man 2

Alături de Jamie Foxx, îi vom mai vedea în film pe Andrew Garfield, Emma Stone, Shailene Woodley, Dane DeHaan şi Chris Cooper.
The Amazing Spider-Man 2regizat de acelaşi Marc Webb – va fi lansat în 3D şi în România pe 2 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.