Trailer Exclusiv Cu Limită De Vârstă Pentru Filmul Sci-Fi RIDDICK Cu Vin Diesel

Vin Diesel şi regizorul David Twohy au lansat un trailer dur cu limită de vârstă pentru continuarea RIDDICK, filmul ce menţine tonul și stilul lui Pitch Black, dar care are amestecuri importante din mitologia lui Chronicles Of Riddick.

Vin Diesel in Riddick

Dacă eşti un fan al lui Riddick (Vin Diesel) atunci cu siguranţă deja şti că ultima parte a trilogiei dedicată personajului, este un răspuns și o realizare: un răspuns la popularitatea destul de scăzută a filmului The Chronicles Of Riddick și o realizare pentru că se joacă cu punctele forte ale primului film Pitch Black.
La convenţia Comic-Con ce s-a incheiat ieri, scenaristul şi regizorul David Twohy, alături de Vin Diesel și actriţa Katee Sackhoff, au oferit o viziune mai clară asupra celei de-a treia aventuri a personajului infam Riddick și au discutat îndelung despre de ce personajele lor atrag atât de mult simpatia fanilor.
Vin Diesel – care a purtat un tricou pe care scria mare Furyan – a vorbit în general despre ceea ce îl motivează pe Riddick:
„El este încă în plină căutare a identității sale. Sunt mândru de Riddick, deoarece aceasta menţine tonul și stilul lui Pitch Black, dar are amestecuri din mitologia Chronicles,” a declarat Vin.

Vin Diesel - Riddick

Actorul a mai declarat că este fericit că creația sa originală, Richard B. Riddick, mai are parte de o nouă poveste, chiar dacă se întâmplă după o absență de nouă ani.
Desigur, nu putea lipsi o surpriză din panoul producţiei de la convenţia din San Diego, iar pentru această surpriză Vin Diesel s-a asigurat că toată lumea din sală este trecută de vârstă de 15 ani, pentru că secvenţa ce o veţi vedea mai jos, este una destul de dură.
Pe lângă faptul că actorul a dorit ca ultima parte a trilogiei să fie una mai violentă şi cu restricţie de vârstă, el şi regizorul David Twohy s-au asigurat că noua peliculă va avea un ton mult mai întunecat decât filmul anterior, multă acţiune captivantă şi multe creaturi exotice.
În principiu, toată valoarea acestui nou film, aminteşte de tonul drastic al primului film al francizei intitulat Pitch Black.

Vin Diesel - Riddick

Continuarea filmului The Chronicles Of Riddick, îl găsește pe personajul titular – interpretat de Vin Diesel – abandonat pe o planetă pustie unde este lăsat să moară, înconjurat de animale de pradă dar și de oameni, vânătorii de recompense ce vor din nou capul lui Riddick.
Scenaristul, regizorul şi creatorul David Twohy, cel care a scris povestea pentru Pitch Black şi Chronicles of Riddick, este din nou principala forţă creatoare din spatele filmului Riddick.
Iar dacă ţi-a plăcut şi înainte personajul obscur Riddick pentru că este un ticălos dur şi un curajos, personaj ale cărui mişcări sunt destul de greu de prevăzut, cu siguranţă vrei vrea să vezi şi concluzia acestor aventuri, mai ales că noua peliculă nu se dă în lături de la nimic.
Riddick a devenit un personaj fermecător într-un film sci-fi cult tocmai datorită acestui stil al său de nepăsare, a unei atitudini ce a frapat publicul, dar care a atras cu el și o simpatie mai specială.

Riddick Movie Poster

Având în distribuţie şi nume ca Katee Sackhoff, Jordi Molla, Matt Nable, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk, Keri Hilson sau Dave Bautista, producţia regizorului David Twohy – Riddick – va ajunge în cinematografe începând cu data de 6 Septembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.