Trailer Nou Extins Pentru Animaţia Dreamworks Cu Simpaticul Melc Super Rapid TURBO

Ryan Reynolds îşi împrumută vocea unui melc nebun după viteză ce în urma unui acccident, primeşte puteri inimaginabile devenind cel mai rapid melc din lume.

Turbo - Dreamworks Animation - 2013

Noua povestea animată Turbo, ce este realizată de creatorii unor animaţii ca Madagascar sau Kung-Fu Panda, se concentrează pe povestea unui melc tânăr, ce tânjește după viteză şi care vrea să scape de existenţa sa mizeră şi lentă.
Ironia face ca după un accident ciudat, tânărul nostru melc să se trezească brusc cu puterea de a prinde o viteză incredibilă, astfel pornind într-o călătorie extraordinară cu scopul final de a realiza imposibilul: să câştige cea mai bună cursă din circuitul de maşini IndyCar.
Pe lângă faptul că Turbo este animaţia ce aduce speranţă tuturor celor ce simt că nimic nu este imposibil de realizat, iar limitările nu pot sta în calea visurilor îndrăzneţe, Turbo este povestea clasică animată plină de umor, animaţia care va apela în special la tânăra generaţie.

Turbo Animation 2013

Şi în ciuda faptului că actorul Ryan Reynolds a mai jucat anul acesta într-o animaţie Dreamworks, actorul are şi pe viitor agenda plină.
Una din producţiile cele mai incitante la care el urmează să lucreze, este povestea eroului benzilor desenate Deadpool.
Până atunci va fi partenerul de acţiune pe tărâmul de dincolo al lui Jeff Bridges din fimul fantastic R.I.P.D. ce are un subiect bazat tot pe povestea unor benzi desenate.
Acest nou trailer extins pentru producţia Turbo a celor de la Dreamworks, îl introduce şi pe actorul Ken Jeong care îşi împrumută vocea unui personaj femeie mai în vârstă, puţin cam … capricioasă, dar ce se află în echipă ce îl susţine pe melcul Turbo.

Ryan Raynolds Turbo Animation 2013

Iar pe lângă toate cadrele noi amuzante, noul trailer ne prezintă animaţia Turbo ca pe un produs valoros şi vandabil, dar şi o peliculă ce ar putea prinde la mai multe generaţii de public, nu doar la copii.
Prezent la lansarea în premieră mondială a animaţiei Turbo, ce a avut loc la Barceolona pe 25 iunie, actorul Ryan Reynolds a menţionat că fanii săi au de ales la care dintre cele două filme alea sale să cumpere bilet.
Ryan Reynolds a glumit despre competiţia dintre viitoarele sale producţii, R.I.P.D. şi animaţia Turbo, ce se vor lansa luna aceasta la o diferenţă de două zile:
-„Este Ryan Reynolds contra lui Ryan Reynolds la box-office. Care din ei va câştiga?”, a declarat actorul amuzat.

Turbo Poster

Alături de Reynolds, în animaţia Turbo vor mai fi prezente vocile unor staruri ca Snoop Dogg sau Samuel L. Jackson, dar şi Bill Hader, Paul Giamatti, Michael Pena, Michelle Rodriguez, Luis Guzman, Richard Jenkins şi Ken Jeong.
În România, animaţia Turbo va avea premiera de abia pe 2 August.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.