Trailer Extins Pentru THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE

The Hunger Games 2: Catching Fire prezintă evenimentele surpriză din partea a doua a ecranizării popularelor cărţi, alături de revoluţia ce e pe cale să înceapă în cele douăsprezece districte din Panem.

The Hunger Games: Catching Fire Cast

Lionsgate a prezentat la convenţia Comic Con din San Diego un trailer extins pentru mult anticipata continuare The Hunger Games: Catching Fire.
A fost prezent atât regizorul producţiei cât şi toată distribuţia noului film, ce a stârnit interesul fanilor, mai ales după ce protagonista principală Jennifer Lawrence, a câştigat un Oscar.
Catching Fire este continuarea aventurilor din Hunger Games, ecranizare ce face parte dintr-o serie de patru filme, bazate pe cărţile scrise de autoarea Suzanne Collins, deja aclamată de sute de mii de cititori tineri încă din momentul apariţiei primei cărţi în 2008.
Fiind o franciză de acţiune cu o componentă puternic emoţională greu de ignorat, Hunger Games a influenţat în special tânăra generaţie, care este de fapt vizată în poveştile lui Suzanne Collins.
Evident că partea a doua a francizei, arată şi se simte la scară mai largă decât predecesorul film, nu doar în ceea ce privește miza, dar și pentru că filmul a fost parțial filmat în format IMAX, după cum vei observa în anumite cadre din noul trailer, ce vor avea un raport de aspect diferit.

The Hunger Games: Catching Fire Image

Din perspectiva unui film de acțiune pur, Catching Fire vine cu mai multe momente cheie, cu complicaţii interesante şi după cum se vede şi în trailer, cu o Jennifer Lawrence mai în formă decât în primul film.
Premiat cu Oscar, scenaristul Michael Arndt – ce este creditat ca Michael DeBruyn – și Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire) au adaptat scenariul pentru Hunger Games: Catching Fire, iar alegerea dialogurilor și povestea prezentată în trailerele de până acum pare a fi una destul de solidă.
Sper că şi adaptarea cinematografică să fie la fel de bună precum ne-o prezintă acest trailer extins.
Trailerul face o treabă bună în a ne arăta o idee a ceea ce înseamnă începutul rebeliunii, cu o varietate de cadre impresionante despre mulțimea agitată și mai ales cu primele imagini de pe noul câmpul de luptă.
Povestea din cărțile lui Suzanne Collins fac o treabă bună în a creşte miza cu fiecare capitol și am toate motivele să cred că şi regizorul Francis Lawrence va surprinde asta în noua adaptare.

The Hunger Games: Catching Fire - Jennifer Lawrence Poster

Liam Hemsworth, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Jena Malone, Jeffrey Wright și Amanda Plummer vor da viaţă personajelor din The Hunger Games: Catching Fire, film ce va ajunge în cinematografe începând din 22 Noiembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.