tdfn-ro-short-film-dust

Trebuie Să Vezi Trailerul Remarcabil Pentru Filmul Independent Scurt Scifi Intitulat DUST

Primul trailer pentru filmul scurt indie scifi DUST, ne prezintă o lume a viitorului mereu în schimbare, cu zeci de specii noi şi o plagă mortală ce este strâns legată de un praf misterios ce devastează zona rurală din jurul oraşului Kabe.

Ocazional, cinefilii adevăraţi pot lua în considerare câte un film scurt inovator, câte un film ce prezintă poveşti fantastice ce ar putea deveni în timp, filme de lung metraj şi chiar mai mult de atât.
Încerc să continui seria de prezentări ale unor producţii independente, filme indie ce se remarcă prin creativitate şi prin originalitatea cu care sunt realizate, pe bugete mici, cu efort mult şi muncă asiduă.
Am fost fascinat de noul trailer pentru un film de scurt sci-fi/fantasy numit DUST, regizat de Mike Grier și filmat în Japonia în 11 de zile.
Producția cu un stil de gerilă, a purtat distribuţia şi echipa de filmare în zonele rurale abandonate, din sudul insulei Shikoku.

Dust - Japonia - ShikokuDust Short Movie - Book Art

Proiectul a fost finanțat cam cu 100 de mii de dolari pe Kickstarter anul trecut și are acum un trailer ce încearcă să promoveze anticiparea unei eventuale lansări complete.
Materialul din trailer, cu toate efectele speciale şi toate VFX-urile finisate, arată incredibil de bine, mai bine decât mă aşteptam, iar povestea pare interesantă.
Are creaturi fantastice, peisaje post apocaliptice şi probabil cel mai important lucru, un mister aparte ce îţi stârneşte curiozitatea.
Produs de Ember Lab, povestea din DUST are loc într-o lume unde evoluția este în plină dezvoltare rapidă.
În fiecare an, apar noi specii ce se adaptează mediului înconjurător şi modifică echilibrul ecosistemelor.
Tehnologia și tradiţiile antice sunt cele ce separă oamenii ce trăiesc în mediul rural de cei care locuiesc în orașele gigant cu pereți uriaşi.

Dust - Creatura MooncatcherDust - Short Scifi Movie

În mijlocul acestui tumult cultural, natura oferă o provocare neașteptată.
Irezumi, este un tracker căzut în dizgraţie ce trăieşte la periferia abandonată a oraşului Kabe.
Angajat de către un comerciant ilegal de medicamente al orașului, el trebuie să găsească un leac pentru misteriosul praf ce cade asupra oraşului.
Cu orașul aproape de izolare, Irezumi revine fără voia lui în zona rurală pe care a abandonat-o cu ani în urmă, în căutarea sursei.
Filmul Dust, este regizat de Mike Grier, produs de Josh Grier şi are muzică fantastică compusă de Yasuharu Takanashi și Francois Jolin.

Dust Poster - Short Scifi Movie

Distribuţia îi include pe Masashi Odate, Michael Lopez, Madeleine Lee și Kiyomi Fukazawa.
Pentru mai multe informaţii despre Dust, vizitați site-ul lor sau pagina de Facebook.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.