Mult Umor Şi Muzică În Noul Trailer Pentru Animaţia RIO 2

Continuarea RIO 2, ce va ajunge pe ecrane în primăvara anului viitor, lansează un nou trailer plin de culoare, muzică şi mai ales umor.

Rio 2 Movie 2014

După ce multă vreme o continuare a filmului de animaţie din 2011 a fost incertă, regizorul Carlos Saldanha şi producătorii John C. Donkin şi Bruce Anderson au insistat să aducă din nou în cinematografe cele două simpatice personaje şi lumea plină de culoare a faimosului oraş brazilian.
Întreaga distribuție a primului film animat revine în Rio 2 și sunt întregiţi de o nouă gaşcă de actori de top și talentele muzicale.
Bogat în grandoare, multe caractere noi, culoare și muzică, Rio 2 îi găseşte pe Jewel (Anne Hathaway) şi Blu (Jesse Eisenberg) alături de cei trei copii ai lor, care părăsesc viața domestică a orașului magic în care trăiesc pentru o călătorie în Amazon.

Rio 2 - Blu

Ei se vor confrunta cu o menajerie de personaje care sunt născute în sălbăticie, interpretate de nominalizatul la Oscar, Andy Garcia, câștigătoarea unui Oscar şi a premiului Emmy, Rita Moreno, câștigătorul Grammy Bruno Mars și Tony Kristin Chenoweth.
Noul trailer pentru continuarea animată a regizorului Carlos Saldanha, ne tachinează cu câteva cadre noi ce are în centru atenţiei un personaj nou, pregătit să ne încânte cu vocea sa minunată.
Pentru fanii filmului original, acesta este un memento distractiv, dar nu până în primăvara anului viitor, sunt sigur că vom mai vedea destule imagini haioase din Rio 2.
Se pare că acest teaser special este făcut special pentru vizualizarea în 3D, astfel sunt șanse mari să îl veți ca promo în cinematografele 3D.

Rio 2 Teaser Poster

Cu participarea vocilor lui Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Rodrigo Santoro, Andy Garcia, Rita Moreno, Bruno Mars, și Kristin Chenoweth, Rio 2 va ajunge în cinematografe de prin 11 aprilie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.