Teroare În Noul Trailer Înfricoşător Pentru GRAVITY: Filmul Sci-Fi Cu George Clooney Şi Sandra Bullock

Ceva neprevăzut se întâmplă în noul trailer pentru filmul sci-fi Gravity al regizorului Alfonso Cuarón, un trailer intens şi înspăimântător ce redă perfect sentimentul de frică faţă de spaţiul rece şi infinit ce înconjoară Pământul.

Sandra Bullock si George Clooney in Gravity

Trebuie să vezi cele aproximativ 90 de secunde de teroare pură din noul trailer al filmului Gravity, secunde ce te aruncă în haosul ce apare după o coliziune catastrofală al unei misiuni NASA pe orbita Pământului.
Matt Kowalsky (George Clooney), încearcă să îşi păstreze calmul şi să ajute echipa, calm și concentrat în timp ce dezastrul se desfăşoară în jurul lui.
Dr. Ryan (Sandra Bullock) nu este atât de norocoasă.
În afara faptului că noile imagini inspiră o teamă intensă faţă de spaţiul ce înconjoară pământul, faptul că o vedem Dr. Ryan plutind în derivă, într-un mediu unde nu există punct de reper sau de sprijin, face ca acest nou trailer să fie şi mai convingător.
Iar dacă vei privi atent toate imaginile de la început, vei observa că totul este filmat dintr-un singur cadru şi fără ca imaginea să clipească, totul devine impresionant.

Sandra Bullock in Gravity

Impresionant sper că va fi şi filmul, ce prilejuieşte întâlnirea cu doi dintre cei mai populari actori de la Hollywood dar şi cu un talentat regizor, ce a lucrat în trecut la filme precum Children Of Men sau Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban.
Având parte de doi actori talentaţi şi imagini fabuloase din spaţiului vast, sunt sigur că Gravity va fi unul din cele mai bune filme sci-fi ale acestui an.
George Clooney şi Sandra Bullock interpretează rolul celor două personaje principale ale filmului, iar liniștea absolută din unele momente al peliculei, le sugerează celor doi că au pierdut orice legătură cu Pământul și orice șansă de a fi salvați, imediat după acest incident.
Pe măsură ce frica lor se transformă în panică, fiecare înghițitură de aer consumă puținul oxigen pe care îl mai au la dispoziție.
Unica cale de a se salva este aceea de a se aventura și mai departe în înfricoșătoarea întindere întunecată.

Gravity Poster

Filmul a fost inițial programat să ajungă pe ecrane anul trecut, dar ulterior a fost amânat pentru 2013, astfel încât producătorii să aibă la dispoziţie mai mult timp pentru a cizela efectele vizuale.
Gravity, vă avea premiera şi în România în format IMAX şi 3D la începutul lunii Octombrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.