Luptătoarea UFC RONDA ROUSEY în Negocieri Pentru Un Rol În FAST AND FURIOUS 7

Luptătoarea UFC RONDA ROUSEY în Negocieri Pentru Un Rol În FAST AND FURIOUS 7

Prima rundă din categoria anunţurilor pentru distribuţia filmului Fast & Furious 7, este câștigată de luptătoarea UFC (Ultimate Fighting Championship), Ronda Rousey.

Campioana UFC/Strikeforce și medaliata olimpică Ronda Rousey, a intrat în primele negocieri de aderare la distribuţia viitorului film Fast And Furious, astfel, păşind pe urmele unui alte luptătoare feminine cu renume, Gina Carano (Haywire, Fast & Furious 6).
Rousey a primit recent şi un rol în The Expendables 3 și din câte se pare, luptătoarea va filma pentru cele două producţii de acțiune, aproape simultan, înainte de a sări în antrenamentul dur de 45 de zile, pentru revanşa împotriva luptatoarei Mischa Tate de pe 28 decembrie.
Atunci când luptătoarea Gina Carano şi-a făcut debutul cu succes de pe ring pe marele ecran, în filme cum ar fi Haywire sau Fast & Furious 6, ea a ajutat la stabilirea unui precedent pentru alte luptătoare.

Ronda Rousey

Iată că acum, Ronda Rousey, va primi un rol în Fast and Furious 7.
Luptătoarea este campioană la categoria cocoș femei din UFC și a fost deasemenea, campioană la Strikeforce.
Ronda va juca un rol minor de sprijin, care va reuşi să-i scoată în evidenţă abilitățile de luptătoare.
James Wan (Insidious) a fost confirmat acum câteva luni ca şi regizor pentru cea de-a șaptea tranșă din franciza Fast and Furious, el începând deja proiectarea secvențelor de acțiune din filmul ce va începe filmările în Atlanta, în cursul acestui an.

UFC Champion Ronda Rousey

Desigur, filmul are parte de membrii obişnuiţi şi stabili ai distribuţiei, Vin Diesel şi Paul Walker, dar şi surpriza specială a viitorului film: Jason Statham.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.