Supereroul MAX STEEL Revine În Acțiune Pentru Un Film Live Action

Producţia ce în urmă cu câțiva ani, îl avea atașat pe starul Taylor Lautner pentru rolul principal şi ca producător pe Joe Roth, proiect a cărui poveste se bazează pe populara jucărie Max Steel, este din nou în curs să devină un film live-action.

Max Steel Animated Reboot 2013

Iată că după câţiva ani în care proiectul a ruginit la Paramount, atunci când contractul a expirat și drepturile de proprietate au revenit la Mattel, compania de jucării a decis să fie mai atentă cu proprietatea Max Steel.
Astfel, cei de la Mattel au încheiat la sfârşitul săptămânii trecute, un parteneriat cu compania Dolphin Entertainment, cea care va finanța filmul pentru dezvoltare.
Chiar dacă, compania Mattel a prezentat personajul pentru prima dată în SUA prin 1999 ca pe o figurină de colecţie, imediat după aceea, serialul de animaţie cu acelaşi nume, ce a rulat la TV între anii 2000-2002, a avut un succes incredibil.

Max Steel Animated Reboot 2013

Fiind un personaj destul de nou, în comparaţie cu alte personaje, Max Steel a devenit figurina nr.1 ca vânzări în America Latină şi nu numai.
Povestea din Max Steel are în centru atenţiei un băiat de 19 ani, amator de sporturi extreme, care este recrutat de o agenţie secretă, după ce un accident îl infectează cu nanoboţi, un accident ce iniţiază o evoluţie a corpului său, dându-i puteri supranaturale.
De fapt, Maxwell McGrath pe numele lui adevărat, principalul protagonist al acestor aventuri din serialul animat, este capabil de a genera energia tahionică nelimitată (Tachyon Unlimited Radiant Bio-Optimized – TURBO) cu ajutorul prietenului său Steel, un extraterestru ce poate controla această energie.
Ca şi Max Steel, el are o putere sporită, viteză incredibilă și un set de armuri pentru scenarii de luptă diferite, cum ar fi de zbor, putere, înot sau viteză.

Max Steel Animated Reboot 2013

După eşecul cu studioul Paramount, oficialii de la compania de jucării Mattel, au declarat că au decis să fie mai activi în dezvoltarea proiectului, care va începe undeva la finalul acestui an.
Până atunci, rămâne să vedem dacă Taylor Lautner va reveni pentru rolul principal, sau se va găsi un alt nume celebru să îl înlocuiască.
Cei de la Dolphin Entertainment, au anunţat că, vor face echipă pentru dezvoltarea acestui film live-acţion, cu scenaristul Christopher Yost (Thor: The Dark World) și cu colaboratorul lui Bryan Singer, regizorul Stewart Hendler (Sorority Row).

Max Steel Animated - 2013 Poster

Tu pe cine ai vedea în rolul principal al unui asemenea film de lung metraj?
Şi ca să îţi poţi da seama despre ce este vorba, mai jos poţi vedea şi trailerul pentru noua serie animată Max Steel.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.