MEL GIBSON Este Personajul Negativ Din EXPENDABLES 3, ANTONIO BANDERAS Se Alătură Distribuţiei

Sylvester Stallone adună o distribuţie impresionantă pentru The Expendables 3, iar astăzi avem confirmarea oficială că Mel Gibson şi Antonio Banderas vor apărea în viitorul film de acţiune ce va avea premiera anul viitor în vară.

Mel Gibson

Au fost zvonuri despre acest rol, luni de zile, dar astăzi avem confirmarea oficială că Mel Gibsoncare joacă rolul unui personaj negativ megaloman şi în următorul film al lui Robert Rodriguez, Machete Kills – îl va portretiza pe antagonistul principal din The Expendables 3.
Mai mult decât atât, a treia producţie de acțiune din franciza The Expendables – din nou concepută de Sylvester Stallone – a adăugat încă o altă vedetă macho a anilor ’90, însuşi El Mariachi și fostul Zorro: Antonio Banderas.
Numele lui Mel Gibson a intrat în ecuaţie atunci când Stallone i-a întrebat pe fanii săi pe Twitter, dacă ar vrea să vadă The Expendables 3 regizat de câștigătorul unui Oscar, Mel Gibson, asta fiind încă înainte ca Patrick Hughes să fie ales ca regizor.

Mel Gibson in Edge Of Madness

Mai toată lumea știe despre problemele vieții personale ale lui Gibson din ultimul deceniu şi modul în care aceste probleme i-au afectat cariera la Hollywood.
Cu toate acestea, cele două filme, ar putea fi şansa actorului pentru o revenire profesională ce ar putea începe chiar cu Machete Kills, care pe baza celui mai recent trailer, sugerează că Mel ne va servi o porţie groasă de distracție.
Avem acum confirmarea oficială din partea lui Stallone că l-a recrutat pe Mad Max în echipa The Expendables 3.
De asemenea, Sly confirmă că Antonio Banderas a semnat un contract exclusiv pentru distribuţia filmului, care oricum a recunoscut în trecut, că a fost abordat de către Stallone şi pentru Expendables 2.

Antonio Banderas

Banderas nu este primul nume de pe lista preferată a lui Stallone ce se alătură distribuţiei The Expendables 3.
La începutul acestei săptămâni, Sly ne-a arătat că Harrison Ford îşi va face apariția, în plus, se pare că Jackie Chan și Wesley Snipes au fost cooptaţi deja în calitate de membri ai viitorului film.
Cu toate acestea, aşteptăm confirmarea cu privire la zvonul despre Steven Seagal și Nicolas Cage.
Cu toate aceste noi completări ale distribuţiei – plus toate numele mari care se vor întoarce – cred că există o șansă mică, ca unele dintre aceste staruri să fie folosite într-o capacitate destul de limitată în Expendables 3, la fel cum s-a procedat cu Chuck Norris în Expendables 2.

Mel Gibson

Producția pentru The Expendables 3 ar trebui să înceapă la sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor.
Filmul este programat pentru lansare pe 15 august 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.