Christopher McQuarrie Îi Va Da Indicaţii Regizorale Lui Tom Cruise În MISSION: IMPOSSIBLE 5

Tom Cruise, se va afla din nou sub bagheta regizorului Christopher McQuarrie în Mission Impossible 5, film ce va începe postproducţia, la finalul acestui an.

Tom Cruise in Mission Impossible: Ghost Protocol

Nu cred că era loc de îndoială, Tom Cruise va reveni în rolul îndrăgitului spion Ethan Hawke şi în cea de-a cincea aventură a sa pe ecrane.
Odată cu plecarea regizorului Brad Bird din scaunul regizoral al viitoarei producţii Mission: Impossible, oficialii de la Paramount Pictures au luat în considerare o seamă de nume celebre din industria cinema.
Dar, nici unul din numele vehiculate în presă nu s-au dovedit a fi demni de o Misiune Imposibilă.
Printre preferaţii celor de la Paramount, se află şi regizorul filmului Jack Reacher, Christopher McQuarrie, un alt film de acţiune cu Tom Cruise în rol principal.
După ce a regizat cu succes The Way of the Gun în 2000, a fost nevoie de doisprezece ani pentru ca scriitorul şi regizorul premiat cu Oscar Christopher McQuarrie să revină în scaunul de regizor cu un film cu succes moderat: Jack Reacher.
Din fericire pentru fanii lui McQuarrie, nu va trebui să aștepte încă doisprezece ani pentru a vedea un film regizat de el.

Tom Cruise in Mission Impossible: Ghost Protocol

Într-un comunicat de presă, deloc surprinzător, studiourile Paramount au anunţat astăzi alegerea lor oficială: Christopher McQuarrie este regizorul viitoarei producţii Misiuni Imposibile.
Regizorul va coordona mega anticipatul film, după un scenariu creat de Drew Pearce (Iron Man 3).
McQuarrie a dat târcoale acestui proiect de aproape un an, dar acele zvonuri au coincis cu vestea că McQuarrie a semnat un contract pentru a adapta, produce şi regiza, o versiune pentru marele ecran a mini seriei britanice, Unforgiven, din 2009.
În timp ce este interesant că avem şi o declaraţie oficială de presă, ea nu vine ca o adevărată surpriză.
În afară de Jack Reacher, regizorul a mai lucrat cu Tom Cruise şi la filme precum Valkyrie, sau la viitorul sci-fi The Edge Of Tomorrow.
Având în vedere relația strânsă de lucru a lui Tom Cruise cu McQuarrie și zvonurile despre implicarea sa în cea de-a cincea Misiune: Imposibilă, a fost doar o chestiune de timp până la acest anunţ oficial.

McQuarrie si Tom Cruise la Paramount Studios

„Mă bucur de reîntâlnirea cu Chris pentru cel mai recent film din seria Mission: Impossible”, a declarat Tom Cruise.
„Am început să produc aceste filme cu intenţia de a aduce câte un regizor diferit la fiecare parte, care să vină cu propria viziune, pentru fiecare dintre ele. Chris este un cineast extraordinar, care va scoate în evidenţă acele momente de acţiune pe care le aşteaptă publicul de la un film Mission: Impossible”.
Mission: Impossible – Ghost Protocol s-a dovedit a fi nu numai cel mai mare hit al francizei de până acum, dar cu 700 de milioane de dolari încasări în toată lumea, este şi cel mai mare hit din cariera lui Tom Cruise.
Aşa că angajarea lui McQuarrie, s-ar putea dovedi a fi o mișcare inteligentă.
Misiune: Imposibilă 5 este de aşteptat să se lanseze în cinematografe prin 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.