STAR WARS: Filmul Spinoff Despre OBI-WAN KENOBI Este In Sfârșit In Lucru

EWAN McGREGOR Ar Putea Reveni La Personajul OBI-WAN KENOBI În STAR WARS EPISODE VII

Undeva într-un univers îndepărtat, o forță crește sub un văl de secretomanie și umbră, în timp ce personajul Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) se va întoarce în Star Wars Episode VII, pentru a învăţa tinerii ucenici, adevăratul sens  al Forţei.

Presupunând că Star War Episode VII, va păstra tradiţia lung respectată de Lucasfilm, aceea de a lansa filmele din franciza întotdeauna în luna Mai, suntem acum la distanţă de un an şi nouă luni de lansarea oficială din 2015 a următorului film din saga Star Wars, regizat de JJ Abrams.
Secretomania ce înconjoară subiectul controversat al continuării celei mai mari francize din industria cinema, este în egală măsură la fel de mare ca şi partea speculativă a subiectului.
Deocamdată, există zeci de speculaţii și prea puţine ştiri oficiale.
Nu se ştie încă forma în care cei de la Disney vor administra relansarea oficială Star Wars – în afară de faptul că unele chipuri familiare se vor întoarce la franciză.
Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher sunt deocamdată cei ce se vor întoarce la rolurile Han Solo, Luke Skywalker și Leia Solo, dar zvonurile recente au sugerat că alte personaje din trecutul francizei ar putea reveni la fel de bine.
Young Obi Wan Kenobi - Ewan McGregor

O discuție foarte interesantă s-a pornit acum o săptămână, fiind vorba despre un Lord Sith (Ian McDiarmid ca şi Împăratul Palpatine) ce s-ar putea întoarce în Episodul VII, ca şi o fantomă a forţei, la fel ca Yoda, Obi-Wan Kenobi și Anakin Skywalker la sfârșitul din Întoarcerea lui Jedi.
Dar, începând de ieri, speculaţii cu privire la revenirea unui mare Maestru Jedi, au încins fanii şi discuţiile de pe toate paginile de specialitate şi toate forumurile dedicate viitorului film.
Conform zvonurilor, Ewan McGregor va reveni şi el în Episode VII, sub forma unei fantome, exact cum a fost văzut Obi-Wan Kenobi ultima dată în trilogia originală.
De asemenea, speculaţiile recente spun că Ewan McGregor ar dori să facă un film independent despre personajul Obi-Wan Kenobi.
Oare de ce sună aceste speculaţii plauzibil?
Fiindcă în trecut, actorul a declarat că ar vrea să se întoarcă la universul Star Wars și că el are câteva idei pentru un film independent.
În cazul în care, una sau ambele speculaţii se vor dovedi a fi adevărate, totul va ieşi cum nu se putea mai bine.
Obi Wan Kenobi si Luke Skywalker - The Empire Strikes Back

Ewan McGregor este un star de cinema legitim și caracterul său din Star wars, este unul dintre puținele care au avut capacitatea de a interpreta un adevărat Jedi, ca să nu mai spunem de scenele de luptă ce au fost alerte şi impresionante.
Plus că cei din generaţia tânără, sunt mult mai familiarizați cu personajul interpretat de Ewan McGregor, din cauza trilogiei prequel, cât și a serialului Tv animat Clone Wars, unde Ewan McGregor şi-a împrumutat vocea personajul, care și arată ca el.
Nu există încă vreo confirmare oficială, sau vreun comunicat în ceea ce priveşte distribuţia viitorului Star Wars, nici nu se ştie când vom afla dacă aceste zvonuri sunt adevărate sau nu, dar, dacă trei surse independente confirmă acelaşi lucru, cu siguranță există un sâmbure de adevăr.

Fie că vom vedea un film independent despre Obi-Wan Kenobi, fie că nu, toate se vor lămurii atunci când ne vom apropia de 2015.
Şi fiţi siguri că nu mai repede, având în vedere secretomania ce a înconjurat orice film realizat, regizat sau produs de J.J. Abrams.

2 comentarii

  1. Well … o sa revina sub forma unei fantome, la fel cum era in Empire Strikes Back sau Return Of The Jedi.
    Deci, nu o sa aiba parte de prea multe cadre in film 🙂

  2. Nu, nu si nu, lasa-i naibi pe aia vechi acolo unde sunt.
    Sa devina istorie.
    Poate asa o secunda doua sa apara, intr-o amintire, da in rest nu si nu.
    Sa vina alte charactere, sa dezvolte alte povestii, la naiba, e asa de mare universul asta star Wars, incat doar o miscare de deget aiurea ar putea provoca zeci de povesti misto.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.