VIN DIESEL Declară Că Următoarea Aventură A Sa Este CHRONICLES OF RIDDICK: THE UNDERVERSE

După ce au vizionat un material demonstrativ cu diferite idei despre o continuare pentru RIDDICK, oficialii de la studio au hotărât: Chronicles Of Riddick: The Underverse se numeşte viitoarea aventură a personajului interpretat de Vin Diesel.

Riddick - Vin Diesel - Necromonger Throne Room

Deşi se zvonea de multă vreme realizarea unui prequel pentru povestea incitantă din Chronicle Of Riddick, nimeni nu ar fi crezut că Vin Diesel şi regizorul David Twohy vor reuşi măcar să scoată la capăt prima trilogie a infamului personaj Riddick.
Ştirea nu vine ca o surpriză pentru fanii ce sunt implicaţi în povestea lui Riddick încă de la filmul Pitch Black, deoarece universul în care acesta trăiește, este unul foarte dinamic și divers, iar mintea unui scenarist bun, nu poate decât să îşi dorească să exploreze acest univers interesant.
Așteptările pentru filmul ce va întregii trilogia Riddickcu premiera stabilită luna viitoare – sunt destul de mari şi probabil, nu ar trebui să subestimăm ceea ce echipa de producţie a lui Vin Diesel, împreună cu vizionarul regizor David Twohy, poate realiza.
In trecut, am fost întotdeauna de acord că Vin Diesel ar trebui să mai facă un bun film original despre personajul Riddick, înainte ca acesta să ajungă să fie un personaj mult prea bătrân, sau inainte ca actorul să nu mai fie o stea de acțiune atât de căutată.

Riddick - Vin Diesel - Necromonger Throne Room

Lucrul acesta s-a întâmplat, iar filmul ce va avea premiera pe 6 septembrie, demonstrează că nu sunt singurul tip ce a aşteptat cu nerăbdare o concluzie la aventurile personajului.
Vin Diesel pare a oferii fanilor cea ce vor, iar faptul că el și David Twohy prezintă un interes în a face un nou film, nu ar trebui să fie o mare surpriză pentru nimeni.
Chiar dacă filmul Riddick nu a făcut încă nici un ban în cinematografe, iată ce a avut de spus Vin Diesel într-un interviu pentru Empire Online:
„Încă de la început, atunci când toată lumea a crezut că a fost doar o nebunie, mă gândeam la The Chronicles Of Riddick ca la o trilogie,” a spus Diesel.
„Asta ar începe cu filmul pe care l-am văzut deja: Pitch Black, un film ce ar putea acționa şi ca un prequel, un prequel ce a introdus caracterul în trilogie. Deci, în termeni simpli, în Chronicles 2, noi vom încerca să explorăm Underverse-ul. Am ştiut că am putea scăpa cu un PG-13 la primul, dar odată ce te duci în Underverse, totul va trebui evaluat R, pentru că este un loc unde războiul este un lucru normal și unde vor exista constant lupte. Apoi, dacă totul merge bine, vom face şi un Chronicles Of Riddick 3, unde îl vom vedea pe Riddick revenind pe planeta sa natală Furia”.

Riddick si Lord Vaako

Citind mai cu atenţie ceea ce a declarat actorul, aş putea trage cel puţin două concluzii: filmul Riddick va fi parte a unei trilogii separate, iar Chronicles Of Riddick ar putea avea parte de un sequel şi de un prequel.
Iar următorul pas, a fost hotărât deja ieri, atunci când Vin Diesel şi regizorul David Twohy au prezentat celor de la studio, un film demonstrativ cu ideea lor despre următorul film Chronicles Of Riddick.
Din câte se pare, studioul a fost de acord şi chiar doreşte să grăbească demersul pentru a începe post producţia.
Iată ce a declarat Vin Diesel pe pagina sa de facebook:
„A fost un screening pentru Studio. Regizorul crede că sunt cele mai bune momente ale lui Riddick, producătorii cred că e cea mai bună idee a regizorului … iar cei de la studio… Ei bine, studioul vrea acum să facă următorul capitol (COR) Chronicles Of Riddick: Underverse.”
Actorul a mai spus că deși, acest lucru ar fi la câțiva ani distanță, un scenariu ar putea fi realizat chiar în următoarele luni.

Chronicles Of Riddick: The Underverse - Fan Made Poster

Eşti şi tu un fan Riddick?
Aştepţi cu nerăbdare să vezi ce se poate întâmpla într-un film în care Riddick explorează un alt univers al necromongor-ilor?
Dacă da, lasă-mi un mesaj mai jos cu ideea ta despre cum crezi tu că se va termina această poveste a personajului controversat.
Deocamdată, am să vă las alături de o mică poveste animată, un fel de prequel ce prezintă povestea lui Riddick, chiar înainte de acţiunea principală din filmul ce va avea premiera luna viitoare: Riddick Blindsided.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.