Prima Imagine Oficială Din X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST

Următorul film din franciza X-Men a primit titlul oficial Days Of Future Past şi ecranizează o poveste mai veche din benzile desenate cu mutanţi, o poveste cu călătorii în timp şi linii temporale alternative, ce datează din anul 1981 şi uneşte personajele din trilogia veche cu cele din noua abordare.

Profesor X, Wolferine si Beast - X-Men: Days Of Future Past

Cred că există o dorinţa puternică de a extinde Universul X-Men pe cont propriu, acesta fiind la fel de mare ca universul Marvel.
Cred că este timpul pentru o explorare mai complexă, ce poate aduce chiar la o conectivitate între filmele X-Men.
O legătură între caracterele din benzile desenate şi filmele pentru marele ecran, ar putea fi foarte interesantă, mai ales că fanii au încercat să înţeleagă, cum se potriveşte primul film prequel First Class, în cronologia existentă a filmul X-Men.

Wolferine si Beast - X-Men: Days Of Future Past

X-Men: Days of Future Past pare a fi una dintre cele mai mari filme ce vor apărea în 2014, iar regizorul Bryan Singer a confirmat deja că acesta este cel mai mare film pe care el l-a făcut vreodată.
Patrick Stewart
revine la rolul său din această franciză şi face parte dintr-o distribuţia de excepţie, distribuţie ce include şi actori din filmele iniţiale X-Men, actori ca Anna Paquin, Omar Sy, Halle Berry, Ellen Page, Shawn Ashmore, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Ian McKellen și Hugh Jackman.
Regizorul se pare să fi găsit o modalitate de a aduce pe ecrane, un film X-men în care să existe o călătorie în timp, ce ne va permite concomitent să vedem personaje din ambele filme anterioare: X-Men şi X-Men: First Class.

Profesor X - X-Men: Days Of Future Past

Regizorul Bryan Singer a împărtășit mai multe imagini din spatele camerelor de filmat pentru X-Men: Days of Future Past, imagini în care îl putem vedea pe Wolverine (Hugh Jackman) sau Beast (Nicholas Hoult, dar şi o imagine cu Profesorul X (Patrick Stewart) mai în vârstă dar şi cu Profesorul X cel tânăr interpretat de James McAvoy.
Perioada de timp principală a acestui film nou, va fi anii în principiu plasată în anii 1970, oferind un peisaj interesant alături de Richard Nixon ca un personaj proeminent.
Acest lucru confirmă faptul că filmul va fi cronologic, imediat după First Class, menținând în același timp un element complicat de călătorie în timp, care unește filmele din trilogia anterioară.

Prima Imagine Oficiala X-Men: Days Of Future Past

Pentru cei ce nu sunt familiari cu povestea originală Days Of Future Past, trebuie precizat, că aceasta alternează între prezent, unde echipa X-men luptă împotriva Frăţiei Mutanţilor Malefici şi o linie temporală alternativă din viitor, cauzată de incompetenţa mutanţilor X-Men de a preveni Frăţia Lui Mistique de la asasinarea senatorului Robert Kelly.
În acest univers paralel viitor, Sentinelele stăpânesc Statele Unite şi mutanţi trăiesc în lagăre de concentrare.
În prezent, echipa X-Men este avertizată despre acest posibil viitor de o viitoare versiune a coechipierei lor Kitty Pryde, a cărui minte călătoreşte înapoi în timp şi posedă versiunea ei mai tânără, doar pentru a-i avertiza pe colegi ei mutanţi despre acest posibil viitor.

X-Men: Days Of Future Past - Beast Poster

X-Men: Days of Future Past va ajunge în cinematografe pe 23 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.