Vezi Primul Trailer Pentru Filmul Istoric Regizat De George Clooney: THE MONUMENTS MEN

Sony Pictures a lansat primul trailer pentru următorul efort regizoral al actorului George Clooney, filmul întitulat The Monuments Men, una din cele mai aşteptate producţii de sfârşit de an şi o nouă şansă la Oscar.

The Monuments Men Cast

Bazat pe o povestea adevărată, filmul are ca temă principală, cea mai mare vânătoare de comori din istorie.
Monuments Men este un thriller de acţiune ce ne prezintă un pluton mai special din cel de al doilea război mondial, un pluton ce este însărcinat de către FDR, cu salvarea capodoperelor artistice din mâinile naziste și returnarea acestora la proprietarii de drept.
La prima vedere, toată ideea pare a fi o misiune imposibilă.

The Monuments Men - George Clooney si Matt Damon

Obiectele de artă sunt toate aflate în spatele liniilor inamice, iar armata germană a primit ordine stricte de a distruge absolut totul.
Oare cum ar putea cei șapte oameni simpli, ce sunt directori de muzee, curatori, istorici de artă, familiarizaţi cu arta lui Michelangelo şi nu cu o mitralieră M-1, să reușească în această misiune?
Dar, așa cum spune şi titlul filmului, Monuments Mencăci așa cum au fost numiţi în timpul războiului – s-au aflat într-o cursă contra cronometru pentru a evita distrugerea a 1000 de ani de cultură, riscându-şi viața pentru a proteja și apăra cele mai mari realizări artistice ale omenirii.

The Monuments Men - Cate Blanchett si Matt Damon

Sincer vă spun, acest prim trailer, pare destul de dezamăgitor.
Şi nu din cauza filmului în sine, ci pentru că cadrele din trailer, par montate destul de aiurea.
Punctul culminant al filmului nu prea este prezentat, iar rolurile de susținere ale caracterelor jucate de John Goodman, Bob Balaban sau Bill Murray, nu prea ies în evidenţă.
Sper din suflet, că următorul trailer va face mai multă dreptate poveştii fantastice din care filmul lui Clooney se inspiră.

The Monuments Men - Original Poster

Cu o distribuţie de excepţie, filmul are parte de actori ca George Clooney, Matt Damon, John Goodman, Bill Murray şi Cate Blanchett.
The Monuments Men se lansează în România pe 31 ianuarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.