Promo FALLING SKIES: Fă O Incursiune În Evenimentele De La Finalul Sezonului 3

După 10 episoade intense, serialul produs de Steven Spielberg, Falling Skies vine cu un final de sezon neaşteptat şi se pregăteşte să se întoarcă cu Sezonul 4, vara viitoare.

Fallins Skies Season 3

Avându-l ca producător executiv pe Steven Spielberg şi pe actorul Noah Wyle, serialul Falling Skies are ca punct de plecare, un atac extraterestru ce a lăsat cea mai mare parte a lumii noastre complet devastată.
În cele şase luni de la invazia iniţială, supravieţuitorii s-au reunit în afara marilor oraşe pentru a începe dificila sarcină de a încerca un contraatac.
Fiecare zi este un test de supravieţuire pentru soldaţii şi cetăţenii ce încearcă să lucreze împreună pentru a proteja oamenii din grija lor, în timp ce împreună trebuie să facă planul unei campanii împotriva invadatorilor.
Pe fundalul acestei invazii venite din spaţiu, serialul Falling Skies se concentrează în special pe drama supravieţuitorilor, a celor care se zbat zi de zi cu problemele ivite din interiorul comunităţii cât şi a celor care încearcă să conducă o adunătură de supravieţuitori spre locuri unde invadatori nu pot să-i găsească.
Numele trupei principale a supravieţuitorilor prezentate în serial, 2nd Massachusetts, este luat după regiment de soldaţi care au luptat în ambele Revoluţii Americane şi Războiul Civil, despre care eroul principal al serialului, un profesor de istorie (Noah Wyle), pomeneşte din când în când.

Fallins Skies Season 3 - New Enemies - New Allies

În spatele acestor drame s-a clădit bine de-a lungul primelor două sezoane, o forţă armată ce încearcă să găsească soluţii eficiente de a distruge invadatorii veniţi din spaţiu.
Surpriza de la finalul sezonului 2, atunci când omenirea primeşte un ajutor neaşteptat din spaţiu, schimbă radical tactica pe care forţele militare o vor folosi pentru a lupta împotriva invaziei.
O armă specială este construită într-un parteneriat cu noii aliaţi, iar finalul sezonului 3 aduce foarte multe complicaţii serioase.
Ultimul episod din sezonul 3 se va difuzat mâine, şi toată lumea aşteaptă să vadă ce surprize mai rezervă producătorii de data aceasta, mai ales că Anee (Moon Bloodgood) şi fetiţa hibrid nou născută, se presupune că ar fi morţi.
În al treilea sezon al serialului sci-fi, Gloria Reuben este invitată specială într-o poveste ce se întinde pe mai multe episoade, în rolul Marina Perlata, un consilier a lui Tom Mason.
În plus, Robert Sean Leonard este în sezonul 3 personajul Roger Kadar, un om de ştiinţă obsedat, dar talentat, care conduce rețeaua electrică locală și locuiește în subteran.

Fallins Skies Season 3 Poster

Cu un scenariu scris de Robert Rodat şi avându-l pe Steven Spielberg ca producător executiv, serialul Falling Skies are în distribuţie actori că Will Patton, Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Colin Cunningham şi Seychelle Gabriel şi a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon ce va reveni pe micile ecrane vara viitoare.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.