THE EXPENDABLES 3: Harrison Ford Se Alătură Oficial Echipei În Timp Ce Bruce Willis Renunţă

Producţia mult anticipată The Expendables 3, în a cărui distribuţie se adună toate starurile posibile de acţiune, a suferit o schimbare majoră în distribuţie.

Distribuţia The Expendables 3

A trecut aproape un an de când am auzit pentru prima dată că Harrison Ford a fost vizat să apară în The Expendables 3.
Desigur, este posibil ca Sylvester Stallone să fi forţat în vreun fel cooptarea actorului în franciza Expendables, de mai multă vreme decât ştim noi.
Oricum ar fi, se pare că Sly a câștigat în cele din urmă.
Sylvester Stallone a anunţat pe tweeter, că Bruce Willis iese din film, iar Harrison Ford face acum oficial parte din distribuţia viitorului film The Expendables 3.

Din câte se pare, Harriosn Ford va interpreta rolul unui personaj nou, ce nu va avea nici o legătură strânsă cu personajul lui Bruce Willis din cele două filme anterioare, dar Stallone a ţinut special să remarce că a „așteptat ceastă ocazie multă vreme”.
Harrison Ford
este confirmat pentru unul din rolurile sale emblematice în 2015 din Star Wars: Episodul VII, unde este de așteptat să se întoarcă la versiunea de 70 şi ceva de ani a lui Han Solo.
Actorul a recunoscut că este încă deschis să îşi folosească din nou pălăria și biciul pentru celălalt rol al său iconic, dacă e să ca Indiana Jones 5 să fie realizat vreodată şi cu toate acestea, actorul în vârstă de 71 de ani, va participa în distribuţia unui film diferit: ca un erou de acțiune mai în vârstă, în The Expendables 3.După anunţul de pe tweeter, Sylvester Stallone a adăugat un comentariu, ce pare a fi adresat lui Bruce Willis:
-„Lacom și leneș ….. O formulă sigură pentru un eşec în carieră.”

Harrison Ford în Ender's Game

Regizorul filmului Red Hill, Patrick Hughes este gata pentru această continuare, având sub bagheta de regizor, actori ca Jackie Chan, Nicolas Cage, Wesley Snipes, Kellan Lutz, și Milla Jovovich.
Sunt sigur că distribuţia filmului va mai fi completată şi cu alte nume surpriză.
Zvonurile s-au învârtit şi în jurul actorului Mel Gibson, care se crede că va juca rolul personajului negativ, dar până acum, nu a venit nici o confirmare oficială pentru acest zvon.
Producția pentru The Expendables 3 ar trebui să înceapă la sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor.
Filmul este programat pentru lansare pe 15 august 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.