Trailer NOU Extins THOR: THE DARK WORLD: Zeul Se Confruntă Cu Elfii Întunecaţi Şi Un Loki Răutăcios

Sequel-ul Thor: The Dark World, în care Zeul Tunetului, trebuie să ţină piept unor noi inamici întunecaţi, ne prezintă un trailer extins ce oferă fanilor din întreaga lume șansa de a vedea o parte din acţiunea epică şi magistrală a filmului.

Thor The Dark World - Chris Hemsworth

Această continuare a aventurilor lui Thor, este faza a doua din planul măreţ al celor de la Marvel, al doilea film despre zeul tunetului ce ne prezintă întâmplările de după evenimentele din The Avengers.
Acţiunea filmului are loc la scurtă vreme după evenimentele din Thor şi The Avengers, în care supererou trebuie să reinstaureze ordinea în Univers luptând împotriva unei rase vechi de extratereştri, conduşi de răzbunătorul Malekith, cel care doreşte să instaureze dominaţia întunericului.
Primul lucru pe agenda prinţului Asgardian pare a fi rezolvarea problemelor sale cu iubita sa pământeancă Jane Foster (Natalie Portman).
Având în vedere că el nu i-a făcut nici o vizită în timp ce salva New York-ul de la distrugere, după cum veţi vedea în trailer, Thor (,) o va purta pe Jane într-un tur de onoare prin Asgard, acolo unde o vom vedea purtând haine tradiționale.

Thor The Dark World - Natalie Portman

Reuniunea lor funcționează fără probleme, până când Thor trebuie să înăbuşe revolta forţelor Elfilor Întunecaţi, conduşi de însuşi Malekith.
Dezastru se dezlănţuie pe Pământ şi în Asgard, atunci când toată lumea îşi dă seama că forţele întunecate sunt o forță formidabilă.
Și dacă asta nu era de ajuns, eroul nostru formează o alianță incomodă cu Loki (Tom Hiddleston), fratele său adoptat, care acum zace într-o celulă de sticlă, după încercarea sa de a prelua Pământul în The Avengers.
Se pare că Thor are nevoie de ajutorul perfidului său frate, în care acesta şi-a pierdut toată încrederea.
Destul de epic, nu-i aşa?
Şi din câte se pare, Tom Hiddleston, fură din nou toată atenţia în câteva scene, mai ales în schimbul de replici cu Jane, care pare a fi deosebit de delicios.

Thor: The Dark World Poster

Alături de Anthony Hopkins, Natalie Portman, Jaime Alexander, Rene Russo şi Christopher Eccleston, în Thor: The Dark World mai joacă şi Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Zachary Levi, Idris Elba, Alice Krige şi Adewale Akinnuoye-Agbajeva.
Filmul ajunge în cinematografe începând cu data de 30 octombrie 2013.
Silviu

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.