TRANSFORMERS 4 AGE OF EXTINCTION: Video Cu Explozii Şi Autoboţi În Centrul Oraşului Detroit

Autoboţii și Decepticonii au aterizat în Detroit, acolo unde regizorul Michael Bay a transformat o bucată din metropola americană într-un cartier chinezesc, doar pentru filmările la Transformers: Age Of Extincion.

Transformers 4 Autobots

Orașul Detroit s-a deghizat în Hong Kong doar pentru filmul Transformers 4 al regizorului Michael Bay.
Veţi vedea câteva explozii, o maşină distrusă, câţiva cascadori ce fac figuraţie, iar în traficul chinezesc, îl veţi vedea în treacăt şi pe autobotul Bumblebee.
Nu trebuie să vă mai spun că toate aceste decoruri costă o tonă de bani, iar aceste cadre din spatele camerelor de filmat, demonstrează că bugetul lui Bay este bine utilizat.
Toată admiraţia pentru regizorul ce reuşeşte să ţină în frâu toată logistica pentru o asemenea producţie de proporţii.

Mchael Bay - Transformers 4

Cele două clipuri pe care le veţi vedea mai jos, subliniază cantitatea de muncă pe care echipa lui Michael Bay o depune pentru această producţie, şi ne oferă unele mici detalii despre complotul şi povestea ce va ajunge pe ecrane anul viitor.
Avându-i în alături pe Mark Wahlberg și Stanley Tucci, megaproducţia lui Bay va filma în Detroit timp de două săptămâni.
Sunt sigur că vor mai apărea şi alte clipuri de pe platourile de filmare, dar momentan, aceste cadre spectaculoase, ar trebui să mai potolească din curiozitatea acelor fani care aşteaptă cu nerăbdare următoarea aventură a autobotilor.
Nici unul dintre personajele umane ale filmelor anterioare nu va reveni în distribuţia lui Transformers 4.

Noul film marca Michael Bay şi Paramount, preia acţiunea exact după finalul incendiar din Transformers: Dark Of The Moon, atunci când autoboţi și decepticoni au dispărut de pe fața planetei.
Cu toate acestea, un grup puternic de oameni de afaceri ingenioşi, împreună cu nişte oameni de știință, încearcă să învețe din greşelile trecutului şi încearcă să împingă limitele tehnologiei transformers dincolo de limite posibilului.
Toate astea se întâmplă în timp ce un vechi şi puternic Transformer ia în colimator Pământul.

Filmările pentru Transformers: Age OF Extinction au debutat acum o lună, undeva prin Monument Valley, iar lansarea peliculei a fost stabilită pentru data de 27 Iunie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.