VIN DIESEL Este Atacat De Un Monstru Şi Dezlănţuie Iadul În Noile Clipuri Din RIDDICK

Universal Pictures a lansat un featurette și un clip nou pentru producţia mult aşteptată RIDDICK, iar noile imagini stabilesc firul poveştii si prezintă puţin din lupta personajului cu un monstru extraterestru ciudat.

Vin Diesel - Riddick Movie September 2013

Săptămâna viitoare, îşi va face apariţia în cinematografe, mult aşteptatul sequel sci-fi Riddick, filmul ce continuă povestea personajului din The Chronicles Of Riddick, după aproape 10 ani.
În noul film, Riddick, este lăsat să moară pe o planetă pustie, unde acesta este nevoit să activează o baliză de salvare, ce transmite un semnal tuturor mercenarilor că vor să îl captureze, această baliză fiind singura lui soluţie de salvare.
Riddick devine vânat de mercenari și încă o dată, aceştia sunt în inferioritate faţă de anti-eroul care poate vedea în întuneric.
De data aceasta, mercenarii sunt obligați să colaboreze cu Riddick, atunci când monştrii extratereştrii se dovedesc a fi mult mai periculoşi decât credeau ei.

Vin Diesel - Riddick Movie September 2013

Dacă eşti un fan al lui Riddick (Vin Diesel) atunci cu siguranţă deja şti că ultima parte a trilogiei dedicată personajului, este un răspuns și o realizare: un răspuns la popularitatea destul de scăzută a filmului The Chronicles Of Riddick și o realizare pentru că se joacă cu punctele forte ale primului film Pitch Black.
Pe lângă faptul că actorul a dorit ca ultima parte a trilogiei să fie una mai violentă şi cu restricţie de vârstă, el şi regizorul David Twohy s-au asigurat că noua peliculă va avea un ton mult mai întunecat decât filmul anterior, multă acţiune captivantă şi multe creaturi exotice.
În principiu, toată valoarea acestui nou film, aminteşte de tonul drastic al primului film al francizei intitulat Pitch Black.

Vin Diesel lupta cu un monstru - Riddick

Am văzut deja o serie de trailere interesante, dar astăzi avem parte de o scurtă incursiune în spatele camerei de film alături de Vin Diesel și regizorul David Twohy, iar împreună cu noi imagini din film, există de asemenea, o explicație a poveştii ce are ca fundal de pornire, filmele anterioare.
Iar clipul ce prezintă bătălia personală a lui Riddick cu un monstru extraterestru interesant, în timp ce salvează un altul, este mai mult decât am putea cere în acest moment de la campania publicitară a filmului.
Acest film, ar fi fi cea de-a doua producţie majoră jucată de Vin Diesel pentru Universal Pictures în 2013 și în timp ce acesta nu va fi un la fel de mare hit ca Fast & Furious 6, există cu siguranță o mulțime de fani loiali care aștepta cu nerăbdare acest film.
Personal, aștept de multă vreme acest film, iar dacă filmul va avea un succes răsunător la boxoffice,sunt sigur că povestea interesantă a lui Riddick, mai are ceva de spus.

Riddick Movie Poster

Având în distribuţie şi nume ca Katee Sackhoff, Jordi Molla, Matt Nable, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk, Keri Hilson sau Dave Bautista, producţia regizorului David Twohy, va ajunge în cinematografe începând cu data de 6 Septembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.