Află De Ce 2015 Ar Putea Fi Cel Mai Bun An Cinematografic Din Istoria Modernă A Filmului

Titluri populare ce au zdruncinat boxoffice-ul ultimului deceniu, vor avea parte de continuări scumpe în 2015, iar filmele originale ce se vor lansa peste doi ani, au făcut ca unele publicaţii de profil să declare anul 2015 ca fiind cel mai bun an cinematografic din istoria filmului.

2015 Ar Putea Fi Cel Mai Bun An Cinematografic

Odată cu terminarea vacanței din acest weekend, vine şi finalul sezonului de vară din 2013.
Articole ample cu argumente ce susţin că 2015 va fi cel mai tare an cinematografic, au făcut deliciul cinefililor din întreaga lume, mai ales că în 2015, se îngrămădesc pentru lansare producţii de top, dar şi continuări ale unor filme ce au avut succes în ultimii ani.
Anul acesta, am avut parte de eşecuri lamentabile precum Lone Ranger, de hit-uri cu încasări bune ca Iron Man 3, dar și surprize plăcute ca Now You See Me și în timp ce există unele filme interesante programate pentru lansare la anul, cinefilii dornici, au început deja să caute la orizont megahiturile din 2015.
Dar totuşi, vă veţi întreba, de ce să sărim peste un an întreg ?
Ei bine, dacă totul merge conform planului, anul 2015 va vedea o avalanşă de succese, un an în care un număr de francize cu succes masiv sunt gata să lanseze unele proprietăți extrem de anticipate.
Doi ani de acum, The Avengers: Age Of Ultron se va lupta la boxoffice cu Man Of Steel 2: Batman vs Superman și desigur, cu un nou film marca Star Wars, care este gata să aibă premiera alături de mult promisul Jurassic Park 4 intitulat Jurassic World.
Înainte de toate, trebuie să ţineţi minte un singur lucru: toate datele de lansare a filmelor de mai jos, nu sunt bătute în piatră.
Așa după cum s-a întâmplat de nenumărate ori, premiera unor filme s-a schimbat sau s-a amânat în mai multe ocazii din trecut.
Ca atare, cel puțin unul din următoarele filme vor ajunge să fie amânate sau să îşi mute data premierei, astfel încât nu trebuie să ne uităm la această listă, ca la una finală.

Deci, ce vom putea vedea în 2015? Ei bine, judecaţi singuri dacă lista de mai jos merită toată atenţia voastră:
__________________________________________________________________________________

FANTASTIC FOUR

fantastic four reboot 2015
Lansare: 6 martie 2015

Ce știm până acum: regizorul Josh Trank este la bordul filmului pentru a regiza reboot-ul celor de la Fox, alături de Matthew Vaughn ca şi producător. Deocamdată nici o ştire oficială despre distribuţia filmului.
__________________________________________________________________________________

CINDERELLA
cinderella movie 2015
Lansare: 13 martie 2015

Cei de la Disney pare să reinventeze filmele clasice de animație sub forma unor producţii live de acţiune, iar Cenuşăreasa va fi cea de-a doua poveste după Maleficent din 2014. Deși Mark Romanek a fost inițial atașat proiectului ca regizor şi a distribuit-o pe Cate Blanchett în rolul mamei vitrege, regizorul a părăsit în cele din urmă proiectul din cauza diferențelor de creativitate, iar regizorul lui Thor, Kenneth Branagh a preluat conducerea.

__________________________________________________________________________________ TED 2
ted 2 movie 2015
Lansare: Aprilie, 2015

În timp ce succesul lui Seth MacFarlane cu debutul său regizoral intitulat Ted, a fost cu siguranță un succes răsunător, puțini cinefili şi-ar fi putut imagina că producţia ar putea avea încasări de 549 milioane dolari în întreaga lume. Evident cei de la Universal s-au gândit automat la o continuare. Filmul este în prezent în postproducţie și un raport recent plasează premiera continuării comediei Ted pentru luna aprilie 2015. Data s-ar putea schimba, dar MacFarlane și Mark Wahlberg sunt gata să revină.
__________________________________________________________________________________

THE AVENGERS: THE AGE OF ULTRON
the avengers 2: the age of ultron movie 2015
Lansare: Mai 2015

Sequelul cu supereroii Marvel vine cu așteptări masive, iar studioul face tot ce stă în puterea lor de a ridica producţia la înălţimea primului film. Joss Whedon este din nou la bord pentru a scrie și regiza, James Spader joacă personajul negativ, iar printre noii membrii ai echipei The Avengers se numără Aaron Taylor-Johnson pentru rolul Quicksilver și Elizabeth Olsen pentru rolul Scarlet Witch. Loki (Tom Hiddleston) nu va apărea în această continuare, deoarece Avengers se vor confrunta pe faţă cu noul duşman: Ultron.
__________________________________________________________________________________

JURASSIC WORLD (Jurassic Park 4)
jurassic world movie 2015
Lansare: 12 Iunie 2015

Mult promisa continuare Jurassic Park, este în sfârșit gata să înceapă postproducţia și are stabilită o data de lansare pentru luna iulie 2015. Universal și producătorul Frank Marshall au avut tot timpul din lume în alegerea regizorului pentru Jurassic Park 4, iar alegerea lor a venit ca o surpriză atunci când ei au stabilit ca Colin Trevorrow va regiza filmul. În timp ce studioul s-a îndreptat iniţial spre o data de lansare stabilită în 2014, filmul a primit o nouă data pentru premiera, în iunie 2015. Asta pentru a se asigura că Trevorrow are timpul necesar pentru a livra viziunea completă pentru continuare.
__________________________________________________________________________________

ASSASSINS CREED
assassins creed  movie 2015
Lansare: 19 Iunie 2015

În 2015, vom vedea probabil două filme care vor încerca să rupă blestemul adaptărilor de film după jocuri video. Primul va fi Assassin Creed, în care Michael Fassbender va deţine rolul principal. Fassbender va produce filmul, dar dincolo de acest fapt, nu prea știm multe despre viitoarea adaptare. Dramaturgul englez Michael Lesslie a scris scenariul inițial, dar Scott Frank (Minority Report) a fost recent adus la bordul producţiei pentru a efectua o rescriere, astfel ca cei de la Ubisoft și Fox par să se miște destul de rapid, deşi deocamdată filmul nu are regizor.
__________________________________________________________________________________

TERMINATOR 5
terminator 5 movie 2015
Lansare: 26 iunie 2015

Un nou film Terminator este în dezvoltare de ani de zile, iar Annapurna Pictures și Paramount s-au hotărât în cele din urmă, să repornească franciza cu un nou film ce va lansa o nouă trilogie. Este încă neclar dacă Arnold Schwarzenegger va reveni la rolul iconic, dar un comunicat de presă oficial descrie acest film ca fiind „un film Terminator reinventat, ” aşa ca nu ar fi un șoc dacă studioul va prezent o distribuţie complet nouă. Laeta Kalogridis și Patrick Lussier au scris scenariul, iar noi aşteptăm să vedem cine va fi regizorul primului film din nou franciza.
__________________________________________________________________________________

INDEPENDENCE DAY 2
independence day 2 movie 2015
Lansare: 3 Iulie 2015

Regizorul Roland Emmerich se întoarce pentru a aduce un omagiu lunii iulie în al doilea film Independence Day. Încă nu este sigur dacă Will Smith se va întoarce pentru continuarea sci-fi a blockbusterului din 1996, dar există rapoarte ca majoritatea numelor cunoscute din filmul original, îşi vor face apariţia, într-un fel sau altul. Roland Emmerich a spus ca povestea are loc după 20 de ani de la acţiunea filmului original și se va centra pe represaliile rasei de extratereştrii după ce complotul lor inițial de a cuceri Pământul nu a reușit. În timp ce inițial era vorba ca filmarea se va face simultan la cele doua continuării, Paramount vrea să se concentreze deocamdată doar pe Ziua Independenței 2.
__________________________________________________________________________________

MAN OF STEEL 2: BATMAN VS. SUPERMAN
man of steel 2 movie 2015 - batman vs superman
Lansare: 17 Iulie 2015

Ajunge să spune doar atât: Batman vs Superman. Asta e tot ce trebuie să ştim. Încă ne-intitulată producţie a lui Zack Snyder, îi va aduce pentru prima oară pe marele ecran pe Batman şi Superman Man în producţia Man Of Steel 2. Ben Affleck îl va interpreta pe Batman (Bruce Wayne), care va fi în film mai în vârstă și mai înțelept decât Clark Kent, un Batman ce va purta cicatricele unui luptător experimentat”, în timp ce Henry Cavill va relua rolul lui Superman. David S. Goyer lucrează la scenariul bazat pe o idee dezvoltată cu Snyder și Christopher Nolan, care şi-a asumat din nou rolul de producător executiv al acestei continuări.
__________________________________________________________________________________

ANT-MAN
ant man movie 2015
Lansare: 6 Noiembrie 2015

Regizor Edgar Wright este implicat în regia acestei proprietăţi Marvel de ani de zile, iar scenariul, scris de Wright și Joe Cornish, a fost blocat ceva timp. După terminarea proiectului The World’s End (2013), Wright a stabilit că Ant-Man va fi următorul său film. Postproducţia începe în luna octombrie, dar dincolo de acest fapt, detalii despre film, nu prea există. Wright și Marvel vor anunţa în decursul acestui an ce actor îl va interpreta pe Ant-Man.
__________________________________________________________________________________

BOND 24
Bond 24 Movie 2015
Lansare: 6 Noiembrie 2015

Șansele sunt destul de bune ca filmul cu numărul 24 din franciza Bond, să sufere ceva modificări în data de lansare, ţinând cont ca un film Marvel ce se va lansa împotriva lui James Bond este o reţetă pentru dezastru. Cu toate acestea, Bond 24 este extrem de interesant pentru un număr de motive. Regizorul Sam Mendes a livrat unul dintre cele mai bune lucrări Bond vreodată cu Skyfall în 2012, iar după o constrângere a acceptat în final să se întoarcă și să conducă viitorul film Bond 24.
__________________________________________________________________________________

THE HUNGER GAMES: MOCKINJAY, PART II
The Hunger Games: Mockinjay Part II Movie 2015
Lansare: 20 Noiembrie 2015

Deși nu am văzut încă cel de al doilea film din seria Jocurile Foamei, finalul trilogiei este deja gata programat pentru Ziua Recunoştinţei din 2015. Regizorul lui Catching Fire, Francis Lawrence este la bord pentru conducerea concluziei finale împărţită în două părți, iar fanii cărții sunt dornici să vadă cum se va termina totul.
__________________________________________________________________________________

FINDING DORY (Finding Nemo 2)
finding nemo sequel - finding dory - 2015
Lansare: 25 Noiembrie 2015

Finding Dory este un film pe care fanii l-au așteptat cu nerăbdare, o lungă perioadă de timp. Andrew Stanton se întoarce pentru a regiza filmul celor de la Pixar, a cărui acţiune se petrece la aproximativ un an după Finding Nemo. De data aceasta, principalul personaj va fi Dory (Ellen DeGeneres). Ea se va aventura în adâncul oceanului pentru a-şi căuta părinții biologici. Diane Keaton și Eugene Levy sunt cooptaţi în producţie și Ty Burrell este setat să joace rolul unei tinere balene Beluga, care alături de Dory și Marlin (Albert Brooks) se va aventura în adâncul oceanului.
__________________________________________________________________________________

KUNG FU PANDA 3
kung-fu panda 3 movie 2015
Lansare: Decembrie 2015

DreamWorks Animation a programat pentru lansare în 2015 continuarea extrem de anticipată a aventurile lui Po din Kung Fu Panda 3. Distribuţia filmului include şi nume noi ca Bryan Cranston, Mads Mikkelsen sau Rebel Wilson, alături de regizorul Jennifer Yuh Nelson şi producătorul executiv Guillermo del Toro. Se pare ca Kung Fu Panda 3 va aduce personajul negativ cel mai formidabil din serie şi ne va spune povestea lui Po ce se află într-o căutare a tatălui său adevărat. Data de lansare a fost mutat din martie 2016 în Decembrie 2015.
__________________________________________________________________________________

STAR WARS: EPISODE VII

star wars: episode VII 2015
Lansare: Decembrie 2015

Stabilit pentru 2015 încă de când Disney a anunțat pentru prima oară că a achiziționat Lucasfilm și ca va realiza o nouă trilogie de filme Star Wars, planul rămâne în continuare la fel. Deocamdată ştim că primul film va fi regizat de JJ Ambrams, va avea un scenariu scris de Michael Arndt, John Williams va compune coloana sonoră iar Carrie Fisher, Harrison Ford și Mark Hamill vor reveni în noua sagă. Producția este deja înconjurată de un val de secretomanie, iar cu JJ Abrams la bord, este puțin probabil că vom afla prea multe despre film înainte de 2015.
__________________________________________________________________________________

WARCRAFT
warcraft movie 2015
Lansare: 18 Decembrie 2015

Deși nu are programată o data oficială pentru lansare, Legendary a anunţat recent ca filmul Warcraft este stabilit pentru lansare în 2015. Adaptarea jocului World Of Warcraft va fi regizată de Duncan Jones, iar povestea se zvoneşte că va urmării mai îndeaproape jocul Warcraft al anilor ’90, în timp ce următoarele continuări vor face loc versiunii curente a jocului. Tonul filmului a fost descris ca o fantezie deplină în genul Lord Of The Rings sau Conan Barbarul.
__________________________________________________________________________________
Amânări:
– PIRATES OF THE CARIBBEAN 5: DEAD MEN TELL NO TALES

Dacă iniţial continuarea aventurilor lui Jack Sparrow era programată pentru 2015, Disney a hotărât să amâne lansarea lui Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales pentru anul 2016.
Motivul: studioul spune ca vrea să acorde timpul necesar producătorilor pentru a realiza cel mai bun film din franciză.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.