Video: BEN AFFLECK Discută Despre Rolul BATMAN Şi Despre Reacțiile Negative Ale Fanilor

Actorul Ben Affleck vorbeşte în emisiunea lui Jimmy Fallon, pentru prima dată, despre viitorul său rol din Man Of Steel 2: Batman vs Superman şi despre reacţia fanilor care nu au fost de acord cu distribuirea sa în rolul Batman.

Ben Affleck este Batman in Man Of Steel 2

„Sunt un băiat mare, am puterea să mă descurc cu orice comentariu, cred că pot suporta orice.” a declarat la un moment dat Ben Affleck, fără să ştie reacţia dură a fanilor la aflarea veştii.
Interviul nu dezvăluie prea multe despre rolul său din următorul film ce continuă povestea lui Superman, iar acest lucru nu este o surpriză.
Acum o lună, când Ben Affleck a fost distribuit în mod oficial în rolul unui Batman mai matur în continuarea filmului Man Of Steel al regizorului Zack Snyder Man, provizoriu intitulat Batman vs Superman, vestea a zguduit lumea divertismentului și a provocat un val de comentarii din partea fanilor din întreaga lume și nu neapărat în sensul bun.
Mulţi fanii parcă și-au pierdut mințile la aflarea veştii, iar reacţiile negative au făcut înconjurul lumii foarte rapid.

Batman vs Superman Concept

Cu toate acestea, după ce a rămas tăcut mult timp, Ben Affleck a vorbit în cele din urmă despre știrea respectivă la emisiunea Late Night cu Jimmy Fallon, abordând pe scurt şi reacțiile fanilor.
El vorbește despre ezitarea lui în a lua rolul Batman, până când Zack Snyder şi producătorii i-au explicat conceptul lor despre rolul respectiv.
-„Este atât de minunat şi sunt atât de emoționat. M-au sunat și m-au întrebat dacă vreau să fac asta. Iar eu am zis, ” şti nu mai am 25 de ani, sunteţi sigur că vreţi asta?” a spus râzând Ben Affleck.
-„Zack Snyder a îmbrăţişat un concept incredibil pentru acest rol, cu siguranţă nu pot face ceea ce a făcut Christian Bale cu Batman. Zack Snyder vrea să facă ceva diferit, dar care să aibă cât de cât legătură cu ceea ce a făcut Christopher Nolan. Așa că m-am gândit bine… şi mi-am dat seama că este un mod genial de a realiza noul film și eu știu cum să abordez acest rol.” a mai declarat actorul.

Ben Affleck in rolul lui Batman - Fan Made

Ben Affleck va fi pe ecranele cinematografelor în thrillerul Runner Runner atunci când va avea premiera pe 27 Septembrie.
Producţia Batman vs. Supermansau orice alt titlu oficial va primi acesta – are stabilită data de lansare pe 15 Iulie 2015.
✐ Silviu

Notă:  În videoul de mai sus, discuția despre Batman incepe la 01:45 și continuă până la sfârșitul acestuia.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.