Clip Nou ESCAPE PLAN: Arnold Schwarzenegger VS. Sylvester Stallone

Coliziunea dintre „Rambo” şi „Terminator” este principala temă al noului clip pentru filmul Ecape Plan, ce completează dorinţa fanilor de a vedea puţină tensiune între Stallone şi Arnold.

Arnold si Stallone in filmul Escape Plan

La începutul acestui an, Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone au încercat să revină în forţă pe marele ecran, fiecare având parte de câte o producţie de acţiune în care a jucat.
Filmele The Last Stand și Bullet To The Head, nu au fost nişte succese răsunătoare, ambele filme având performanțe destul de scăzute, în ciuda faptului că au prezentat acțiune destul de plăcuta.
Totuşi, cele două filme, au sugerat că publicul vrea ceva mai mult de la aceste legende ale filmelor de acțiune.

Arnold in filmul Escape Plan

În viitorul film intitulat Escape Plan, Schwarzenegger şi Stallone fac echipă pentru a contesta această presupunere.Filmul ce iniţial era întitulat The Tomb, are o istorie destul de lungă, mai ales ca inițial Bruce Willis era stabilit să interpreteze rolul principal din acest film, ce urma sa fie regizat de Antoine Fuqua.
Până la urmă, Bruce Willis a abandonat proiectul, pe motive financiare.
Arnold Schwarzenegger a fost luat în considerare pentru revenirea sa pe marele ecran după cariera din politică, dar când Schwarzenegger a ales în schimb filmul The Last Stand, următorul star cooptat în film a fost Sylvester Stallone.
Dacă primul trailer oficial al filmului a prezentat două staruri de acţiune ce se evită reciproc, clipul de astăzi ne oferă nişte cadre pe care unii dintre noi ar fi vrut să le vadă de mult: o bătaie între Rambo și Terminator.

Arnold si Stallone in filmul Escape Plan

Clipul de astăzi ne mai arată că filmul va fi plin de clişee, dar în timp ce Stallone pare puţin epuizat, Arnold pare în cea mai bună formă.
Cu siguranță va ajuta şi distribuţia de sprijin, care pare neașteptat de puternică: Jim Caviezel, Amy Ryan, Vincent D’Onofrio, Sam Neil, Vinnie Jones şi 50 Cent.Povestea din Escape Plan prezintă povestea personajului principal Ray Breslin (Stallone), cel ce este o autoritate în structurile închisorilor de înaltă securitate, dar care are parte de o înscenare mișelească.
Ray a analizat toate închisorile de înaltă securitate și a câștigat o gamă largă de abilități de supraviețuire.Abilitățile lui sunt puse la încercare atunci când devine la rândul lui, încarcerat într-o închisoare pe care el a proiectat-o, în încercarea disperată de a evada și de a-l găsi pe cel ce l-a trădat.

Poster Escape Plan

Scenariul este creat de Jason Keller (Machine Gun Preacher), care a revizuit un scenariu original de Miles Chapman, iar filmul este regizat de Mikael Håfström.
Escape Plan ajunge în cinematografele din România începând cu data de 25 Octombrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.