COLIN FARRELL Şi PAULA PATTON În Cursa Pentru Rolurile Principale Din Filmul WARCRAFT

Colin Farrell şi Paula Patton sunt cei doi actori cu care Legendary Pictures negociază momentan două din rolurile principale pentru viitoarea adaptare World Of Warcraft.

Warcraft Movie 2015

În timp ce Legendary Pictures lucrează încet încet la ecranizarea jocului Mass Effect, oficialii de la studio au dat undă vedre unui proiect bazat pe unul din cele mai cunoscute francize de jocuri video: World Of Warcraft.
Regizorul Duncan Jones, el însuşi un fan al jocurilor, a fost desemnat să ajute la adaptarea ambiţioasă a jocului de fantezie.
El a câștigat un val de bunăvoință din partea fanilor, atunci când şi-a făcut apariţie la panoul celor de la Legendary şi Warner Bros la Comic-Con anul acesta, debutând primul clip de test pentru filmul Warcraft oferind astfel fanilor o ideea despre cum ar putea arăta viitorul film.

Paula Patton

Iar cum începutul filmărilor sunt stabilite să înceapă undeva în ianuarie 2014, cei de la Legendary Pictures și regizorul Duncan Jones, se concentrează acum pe distribuţia pentru filmul de fantezie.
Rapoarte speciale spun că actriţa Paula Patton și Colin Farrell sunt în prezent în tratative pentru două roluri principale.
Zvonurile spun că că șansele lui Farrell de a primi unul din rolurile principale din film, sunt de 50/50 şi în timp ce nu se ştie exact pentru ce rol negociază actorul, speculaţiile au început deja să bâzâie pe internet.
Regizorul și oficialii de la Legendary, au făcut ofertele pentru cei doi actori, totul fiind acum doar un joc interesant între reprezentanţii celor doi actori şi studio.

Colin Farrell

Paula Patton a avut roluri principale în filme precum Deja Vu sau Mission: Impossible – Ghost Protocol, dar cel mai recent film al actriţei, o plasează alături de Mark Wahlberg și Denzel Washington în producţia 2 Guns.
Actorul Colin Farrell a avut şi el ceva activitate, jucând alături de o distribuţie fabuloasă în Seven Psychopaths şi mai nou în thrillerul Dead Man Down, dar actorul nu este străin de genul acesta de filme, el jucând în trecut rolul titular din producţia Alexander.
Iar cum zvonurile spun că adaptarea va urma povestea jocurilor originale de strategie Warcraft, concentrându-se pe conflictul dintre oameni şi orci, în loc să adopte povestea mai recentă din jocul online World Of Warcraft, cele două roluri oferite lui Paula Patton și Colin Farrell, vor fi cel mai probabil, roluri umane.

Warcraft Original Game Cover

Având în vedere că filmările vor începe anul viitor, ne aşteptăm să mai vedem ştiri asemănătoare cu aceasta, precum şi confirmări oficiale despre distribuţie, în cursul acestei toamne.
Filmul Warcraft va ajunge în cinematografe în 2015.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.