FAST AND FURIOUS 7: Starul Din Gladiator DJIMON HOUNSOU Se Alătură Distribuţiei

Actorul ce ne-a încântat în Gladiatorul şi a jucat alături de Leonardo Di Caprio în Blood Diamond, talentatul Djimon Hounsou, a primit un rol în viitorul blockbuster Fast And Furious 7.

Djimon Hounsou în Never Back Down

Deși producția este deja în curs de desfășurare pentru Fast & Furious 7, ştirile despre distribuţia fabuloasă ce se adună pentru următorul film din franciză, continuă să uimească lumea.
Kurt Russell va avea un cameo în cel de-al şaptelea film, un cameo ce va prezenta un alt personaj negativ (diferit faţă de cel interpretat de Jason Statham), ce va fi decisiv în Fast & Furious 8.
În timp ce nu suntem încă foarte siguri dacă aceste detalii sunt adevărate, un singur lucru e clar, distribuţia din Fast And Furious 7, va aduce pe ecrane şi ceva membrii noi, incluzând deja nume importante ca Jason Statham, sportivul de arte marţiale Tony Jaa și campiona UFC Ronda Rousey.

Djimon Hounsou

Iar acum aflăm că starul din Gladiator și Blood Diamond actorul Djimon Hounsou a aterizat şi el în Fast And Furious 7, într-un rol necunoscut încă.
Ar putea Hounsou juca rolul unui personaj negativ, ce la fel ca Kurt Russel să fie construit special pentru al optulea film?
Deocamdată, e greu de spus, pentru că detaliile despre complot nu sunt disponibile, dar oricum ar fi, Djimon Hounsou este o achiziţie ce poate interpreta şi roluri negative dar şi pozitive.
Totuşi, regizorul filmului James Wan, a dezvăluit că producţia se va filma în mare parte prin Los Angeles şi Atlanta, acţiunea revenind la cursele de stradă şi la viaţă în gaşca, poveste cu care franciza a început în urmă cu peste 10 ani.

Djimon Hounsou

Putem presupune că o mare parte din poveste se va învârti în jurul personajului negativ interpretat de Jason Statham, fratele lui Shaw, personajul negativ jucat de Luke Evans, în Fast & Furious 6, care se va răzbuna pe Vin Diesel, Paul Walker și toată gașca lor.
În caz contrar, celelalte detalii despre complot, ar putea fi legate strict despre apariţia lui Kurt Russell în rolul unui caracter negativ misterios.

Regizorul James Wan şi Tyrese Gybson

Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 11 Iulie 2014, iar filmările pentru producţie, au început deja.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.